mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Boot problema

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 1, 2007, 04:02
Naujas Narys

Default Boot problema

Kada galiu perjungti kompiuterį, jis galios ir jūs išgirsite HD sukasi tada ji sukasi nustatyta apie 10 sekundžių vėliau. Nieko pasirodo ekrane.

Jeigu man išeiti į šį kompiuterį už 5 minučių HD nugaros dar ir dar, jei aš tada išjungti ir vėl įjungti į kompiuterį batus į Windows be jokių problemų.

Tai keista, kaip gauti kompiuterio įkrovos atrodo dirbti kiekvieną kartą aš bandėme ją iki šiol.

Maniau, kad problema gali būti HD, bet aš jį prijungti prie kito kompiuterio ir rasti failus ir bėgo nuo pagaminimo kurios išlaikė diagnostikos.

Taip pat, jei jis kur kietajame diske problema tada aš ne tikėtis jį paleisti Windows be jokių problemų.

I was wondering, jei ji gali būti maitinimo problemos.

Bet patarimo ar pagalbos būtų tikrai naudinga.

Ačiū
Jemes
Old Spalis 1, 2007, 04:52
Administrator Grupė

Default Boot problema

Patikrinkite viskas setup teisingai BIOS.

Panašiai kaip ir kompiuteryje yra pasakyta, yra daugiau diskų, nei ten iš tikrųjų yra ar diskai yra neteisingas nustatymas ir ieško jų, kol ji bus leisti aparatui paleisti.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Spalis 1, 2007, 05:26
Naujas Narys

Default Boot problema

Citata:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Patikrinkite viskas setup teisingai BIOS.

Panašiai kaip ir kompiuteryje yra pasakyta, yra daugiau diskų, nei ten iš tikrųjų yra ar diskai yra neteisingas nustatymas ir ieško jų, kol ji bus leisti aparatui paleisti.
Jei aš iš naujo nustatyti BIOS Atgal į dfeault parametrai būtų tai padaryti darbą?

Ačiū už atsakymą.

Jemes
Old Spalis 1, 2007, 05:46
Administrator Grupė

Default Boot problema

Citata:
Originally Posted by jemes View Post
Jei aš iš naujo nustatyti BIOS Atgal į dfeault parametrai būtų tai padaryti darbą?

Ačiū už atsakymą.

Jemes
Tiesiog nustatykite visus IDE kanalai Automatiškai aptikti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo elanorbreton Windows "operacinės sistemos 3 2 spalis, 2009 15:10
Vartai boot problema - Nr TPM ar TPM yra problema rajank Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 0 Birželis 17, 2009 22:35
Boot problema canyonnehastings General Hardware Chat 22 6 gruodis 2007 02:18
Reikia pagalbos dėl keisto boot problemos rizse General Hardware Chat 3 Rugpjūtis 29, 2007 12:09
Boot problema Tera General Hardware Chat 1 3 rugpjūtis 2007 04:06
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.