![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kada galiu perjungti kompiuterį, jis galios ir jūs išgirsite HD sukasi tada ji sukasi nustatyta apie 10 sekundžių vėliau. Nieko pasirodo ekrane. Jeigu man išeiti į šį kompiuterį už 5 minučių HD nugaros dar ir dar, jei aš tada išjungti ir vėl įjungti į kompiuterį batus į Windows be jokių problemų. Tai keista, kaip gauti kompiuterio įkrovos atrodo dirbti kiekvieną kartą aš bandėme ją iki šiol. Maniau, kad problema gali būti HD, bet aš jį prijungti prie kito kompiuterio ir rasti failus ir bėgo nuo pagaminimo kurios išlaikė diagnostikos. Taip pat, jei jis kur kietajame diske problema tada aš ne tikėtis jį paleisti Windows be jokių problemų. I was wondering, jei ji gali būti maitinimo problemos. Bet patarimo ar pagalbos būtų tikrai naudinga. Ačiū Jemes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patikrinkite viskas setup teisingai BIOS.
| |||
| |||
| Citata:
Ačiū už atsakymą. Jemes |
|
| |||
| |||
| Tiesiog nustatykite visus IDE kanalai Automatiškai aptikti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Boot-up Problema - Windows XP Home ar Windows XP Media Edition nėra Įkėlimo | elanorbreton | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 spalis, 2009 15:10 |
| Vartai boot problema - Nr TPM ar TPM yra problema | rajank | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 17, 2009 22:35 |
| Boot problema | canyonnehastings | General Hardware Chat | 22 | 6 gruodis 2007 02:18 |
| Reikia pagalbos dėl keisto boot problemos | rizse | General Hardware Chat | 3 | Rugpjūtis 29, 2007 12:09 |
| Boot problema | Tera | General Hardware Chat | 1 | 3 rugpjūtis 2007 04:06 |
| Temos įrankiai | |
| |