mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Problema Boot

Reply

Thread Tools
Old 1 octombrie 2007, 04:02
Noile state Group

Când l-am trece pe PC pe el puterile şi auziţi HD spin până atunci se învârte în jur de 10 secunde mai târziu. Nimic nu vine de pe ecran.

Dacă aş pleca la PC ca acest timp de 5 minute de HD roti din nou şi dacă aş opri şi apoi trece de pe PC cizme în Windows fără nici o problemă.

Acest lucru ciudat mod de a avea PC-ul pentru boot pare să funcţioneze de fiecare dată când l-am încercat-o până acum.

M-am gândit că problema poate fi în HD, dar m-am legat-o la un alt calculator şi de accesat fişierele şi a fugit de la un diagnostic de fabricare pe care le-a trecut.

De asemenea, în cazul în care în cazul în care un hard-disk problemă atunci nu aş fi aşteptat să se execute Windows fără probleme.

Mă întrebam dacă aceasta poate fi o sursă de alimentare problemă.

Orice sfat sau ajutor ar fi foarte util.

Mulţumesc
Jemes
Old 1 octombrie 2007, 04:52
Administrator Group

Verificaţi totul a fost setat corect în BIOS.

Se pare ca PC-ul este în curs de-a spus, există mai multe unităţi decât acolo sunt de fapt sau de drive-setup sunt incorecte şi este în căutare de ei înainte de a va permite ca masina sa boot.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 1 octombrie 2007, 05:26
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Dave Hybrid View Post
Verificaţi totul a fost setat corect în BIOS.

Se pare ca PC-ul este în curs de-a spus, există mai multe unităţi decât acolo sunt de fapt sau de drive-setup sunt incorecte şi este în căutare de ei înainte de a va permite ca masina sa boot.
Dacă am re BIOS-ul setat înapoi la setările dfeault ar face acest lucru de loc de muncă?

Mulţumesc pentru răspuns.

Jemes
Old 1 octombrie 2007, 05:46
Administrator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de jemes View Post
Dacă am re BIOS-ul setat înapoi la setările dfeault ar face acest lucru de loc de muncă?

Mulţumesc pentru răspuns.

Jemes
Doar stabilit toate canale IDE la Auto Detect.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.