![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Când l-am trece pe PC pe el puterile şi auziţi HD spin până atunci se învârte în jur de 10 secunde mai târziu. Nimic nu vine de pe ecran. Dacă aş pleca la PC ca acest timp de 5 minute de HD roti din nou şi dacă aş opri şi apoi trece de pe PC cizme în Windows fără nici o problemă. Acest lucru ciudat mod de a avea PC-ul pentru boot pare să funcţioneze de fiecare dată când l-am încercat-o până acum. M-am gândit că problema poate fi în HD, dar m-am legat-o la un alt calculator şi de accesat fişierele şi a fugit de la un diagnostic de fabricare pe care le-a trecut. De asemenea, în cazul în care în cazul în care un hard-disk problemă atunci nu aş fi aşteptat să se execute Windows fără probleme. Mă întrebam dacă aceasta poate fi o sursă de alimentare problemă. Orice sfat sau ajutor ar fi foarte util. Mulţumesc Jemes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verificaţi totul a fost setat corect în BIOS.
Se pare ca PC-ul este în curs de-a spus, există mai multe unităţi decât acolo sunt de fapt sau de drive-setup sunt incorecte şi este în căutare de ei înainte de a va permite ca masina sa boot. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Mulţumesc pentru răspuns. Jemes |
|
| |||
| |||
| Doar stabilit toate canale IDE la Auto Detect. |