![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď som sa prepnúť na PC je právomocí a počujete na HD roztočení potom otáča nadol asi o 10 sekúnd neskôr. Nič prichádza na obrazovke. Ak vycházím z PC, ako je to na 5 minút na HD roztočení znovu a keď som potom vypnúť a prepnúť späť na PC topánky do Windows bez problémov. Tento spôsob získavania odd PC bootovat Zdá sa, že práca zakaždým som sa pokúsil to tak ďaleko. Myslel som, že problém môže byť v HD, ale som pripojený k inému PC a prístup k súborom a běžel diagnostického z výroby, ktorá je preč. Aj v prípade, keď je na pevnom disku Problém pak bych nemal očakávať, že na spustenie systému Windows bez problémov. Myslel som, že to môže byť problém napájania. Nejakú radu alebo pomoc by byť naozaj užitočné. Vďaka Jemes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skontrolujte, či všetko, čo je správne nastavenia v BIOSu.
| |||
| |||
| Citácia:
Vďaka za odpoveď. Jemes |
|
| |||
| |||
| Stačí nastaviť všetky IDE kanály pre Auto Detect. |