![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Када се могу пребацити на ПЦ он овласти и чује ХД Спин горе доле онда врти око 10 сек касније. Ништа не долази се на екрану. Ако ми оставите рачунар као што је овај за 5 минута ХД Спин горе опет и ако сам искључити и онда се пребацити назад на рачунару у Уиндоус чизме без икаквих проблема. Овај начин добијања распарен ПЦ то боот Изгледа да ради сваки пут кад сам покушао то тако далеко. Мислио сам да је проблем мај бити ХД али сам спојен је на другом рачунару и да приступи датотекама и отрча један дијагностички из производње коју је донесен. Исто тако ако је, где је проблем хард диск онда ја не би се очекивало за покретање система Уиндоус без икаквих проблема. Био сам задивљен ако га мај бити Напајање проблем. Било који савет или помоћ би било стварно корисни. Хвала Јемес |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Провери све је тачна подешавања у БИОС.
| |||
| |||
| Куоте:
Хвала за одговор. Јемес |
|
| |||
| |||
| Довољно је поставити све на ИДЕ канале Ауто Детецт. |