![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Якщо перевести ПК на нього повноваження, і ви чуєте HD спіном вгору то спинами вниз приблизно на 10 сек пізніше. Ніщо не з'являється на екрані. Якщо я піду ПК як це протягом 5 хвилин HD спіном вгору знову, і якщо я потім вимкніть і знову ввімкніть комп'ютер завантажується в Windows без будь-яких проблем. Це незвичайний спосіб отримання ПК для завантаження здається на роботу кожен раз, коли я намагалася її до цих пір. Я думав, що ця проблема може бути HD але в мене підключили його до іншого комп'ютера і доступу до файлів і побіг діагностичних при виробництві якого воно було прийнято. Також, якщо його там, де проблема жорсткий диск, то я б не чекав, щоб запустити Windows без будь-яких проблем. Мені було цікаво, якщо це може бути проблемою харчування. Будь-який пораду або допомогу буде дійсно корисною. Спасибо Jemes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перевірити все налаштовано правильно в BIOS.
| |||
| |||
| Цитата:
Спасибо за ответ. Jemes |
|
| |||
| |||
| Просто встановіть все IDE канали Auto Detect. |