![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Vettem új ram a régi számítógépet a Dell Optiplex GX1 most ive got 2x128mb amelyben az egyik megvan a mai és 1x64mb így kellett volna, összesen 320, de csak 192 látván így nem látok egy botot én 128 ram valami ötleted? ?? |
|
| |||
| |||
| a fennmaradó memória sem használja page.sys, vagy a RAM hibás, vagy nem a caagory meg más ram, IE Simms, DIMM vagy rimms |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a RAM nem jelenik meg a képernyőn, hogy postán vagy nem csatlakoztatható a jobb vagy a hibás, vagy a mobo elérte azt a határt.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Megvette új ügy | robina80 | Cases & Power Supplies | 12 | 7. december 2008 12:53 |
| Kérdés RAM Én most vettem ... | Primal | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 20. Szeptember 2008 18:22 |
| Bárki, aki vásárolta ezeket az embereket? | thingie2 | General Chat szoftver | 15 | 2. május 2008 14:51 |
| Bárki, aki megvásárolta a számítógépes hardver-e? | thingie2 | Általános fémáru Chat | 2 | 23. április 2008 15:17 |
| Vettem néhány SEO és disapointed | Jade | Web Design, Hosting & SEO | 18 | 21. október 2006 09:52 |
| Téma eszközök | |
| |