![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš nusipirkau nauja RAM mano senasis kompiuteris Dell Optiplex GX1, todėl dabar ive got 2x128mb kurių vienas aš šiandien ir 1x64mb todėl turėtų būti iš viso 320, tačiau jos tik matyti 192, todėl jos negali matyti vienas Stick mano 128 ram Any ideas? ? |
|
| |||
| |||
| likusios atmintyje yra arba buvo naudojamos page.sys ar RAM defektų arba neatitinka kitų jūsų RAM, IE Simms, DIMM arba rimms caagory |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei RAM neturi rodyti po ekranu yra arba nėra prijungtas teise arba su defektais arba MOBO pasiekė tai riba.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nusipirkau naują bylą | robina80 | Cases & Power Supplies | 12 | 7 gruodis 2008 12:53 |
| Klausimas apie RAM aš tiesiog nusipirkau ... | Primal | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 20 rugsėjis 2008 18:22 |
| Kiekvienas nupirko iš šių žmonių? | thingie2 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 15 | 2 gegužė 2008 14:51 |
| Kiekvienas nupirko kompiuterinę techniką iš šių? | thingie2 | General Hardware Chat | 2 | Balandis 23, 2008 15:17 |
| Aš nusipirkau SEO ir buvo disapointed | Jade | Web Design, Hosting & SEO | 18 | 21 spalis 2006 09:52 |
| Temos įrankiai | |
| |