![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kúpil som nový ram pre jeden môj starý počítač Dell Optiplex GX1 takže teraz mám IVE 2x128mb, ktorý z nich mám dnes, a tak aj 1x64mb by mala mať celkom 320, ale len jeho svedkami 192 takže jej nevidíte jedno drevo mojich 128 RAM akékoľvek nápady? ? |
|
| |||
| |||
| zostávajúcej pamäte sa buď používajú page.sys alebo RAM je chybný alebo nie je v caagory z vašich ďalších ram, IE Simms, DIMMy alebo rimms |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak RAM neukazuje na post obrazovke je buď nie je zapojený do pravej alebo chybné alebo Mobo dosiahol je to limit.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Koupil nové veci | robina80 | Prípady & Napájacie zdroje | 12 | 7. decembra 2008 12:53 |
| Otázka asi RAM jsem koupil ... | Primal | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 20. September 2008 18:22 |
| Každý, kto kúpil z týchto ľudí? | thingie2 | Všeobecné Software Chat | 15 | 2. mája 2008 14:51 |
| Každý, kto kúpil počítačového hardvéru z týchto? | thingie2 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 23. apríla 2008 15:17 |
| Kúpil som nejaké SEO a bol disapointed | Jade | Web Design, hosting & SEO | 18 | 21. októbra 2006 09:52 |
| Thread Tools | |
| |