![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја купио нови рам за моје старо рачунар један Делл Оптиплекс ГКС1 сада иве гот 2кс128мб које сам добио данас и 1кс64мб па ми би требало да има укупно 320 а 192 па само виђење његове не видим једног штапа мојих 128 рам било који идеја? ? |
|
| |||
| |||
| преостале меморије или се користе по паге.сыс РАМ или је оштећена или није у цаагоры ваше другога овна, ТЈ Симмс, диммс или риммс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако се РАМ не приказује на екрану пост то или није прикључен на десној или неисправан или мобо достигао је границу.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Купио нови случај | робина80 | Цасес & Поуер Супплиес | 12 | 7 децембар 2008 12:53 |
| Питање о РАМ сам купио ... | Примал | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 20. сеп 2008 18:22 |
| Свако од тих људи купили? | тхингие2 | Уопштено Софтуаре Цхат | 15 | 2 мај 2008 14:51 |
| Свако купила рачунар хардвер са тим? | тхингие2 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 23 април 2008 15:17 |
| Ја купио неки СЕО и био дисапоинтед | Јаде | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 18 | 21 октобар 2006 09:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |