![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купив новий RAM для мого старого комп'ютера Dell Optiplex GX1 тепер Ive Got 2x128mb яке я отримав сьогодні одним 1x64mb і тому я повинен мати в цілому 320 але тільки у вигляді 192 тому його не бачимо одне з моїх Stick 128 RAM будь-які ідеї? ? |
|
| |||
| |||
| Решта пам'яті або використовується page.sys або пам'ять несправна або не caagory вашого другого барана, І. Є. Сіммс, модулі DIMM або rimms |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо пам'яті не показати на екрані пост це чи не підключений в правій або несправні або плат досяг це межа.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Купив новий випадок | robina80 | Справа & блоки живлення | 12 | 7 грудня 2008 12:53 |
| Питання про ОЗУ Я тільки що купив ... | Primal | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 20 вересня 2008 18:22 |
| Будь-яка купила у цих людей? | thingie2 | General Software чат | 15 | 2 травня 2008 14:51 |
| Будь-яке апаратне купили комп'ютер з цим? | thingie2 | Генеральний обладнання чат | 2 | 23 квітня 2008 15:17 |
| Я купив SEO та розчарувала | Нефрит | Веб дизайн, хостинг & SEO | 18 | 21 жовтня 2006 09:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |