![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз просто се чудех какво правя с автобус скорости зависят от? От какво се определя тях, подобно на GPU ядрото и GPU памет GPU ядрото (3D) - 540MHz GPU паметта - 702MHz Имам четворни сърцевина процесор 2.40ghz Какво ме накара да се чудя за това беше, че един мой приятел има двойно основни компютърни още си автобус скорости са много по-висока от моята. защо? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво автобус скорост ли говориш? Да не ви говоря за предната страна автобус (FSB) скорост? Ако не сте, това е скоростта на процесора работи по време на процесора имат нещо наречено множител, това е стойност, която обикновено е около 10 Иш, дават или да вземат за няколко в зависимост от процесора семейство, това се определя от северния мост на чип дънната платка. Причината, поради която си двубой е по-висока FSB вероятно ще да е, защото си на процесора е с по-нисък множител стойност (което означава да се получи същия часовник скорост, по-висока FSB е необходимо) (умножете Множителят от ФСБ и ще получите часовник скорост)
| |||
| |||
| всъщност аз наистина не знам нищо за автобус скорости и бях, отнасящи се до автобусна скорости, че NVIDIA монитора показва, така че аз не съм много сигурен дали неговите FSB или не, къде другаде в компютъра може да проверя моята автобус скорости? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Те са ефективно скорости от вас графики чип и паметта чип. Като цяло по-добре, по-новите чипове се пуска по-високи скорости на часовника не е много различно CPU Clock скорости. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Защото, като Дейв каза, тези честоти, които са публикувани на часовника скорости, ако приятелите ти са по-високи, то най-вероятно означава, че има по-нова gfx карта. часовника скорости са склонни да се увеличи с по-добра карта, обаче това не е единственият фактор, вътр той изпълнение на картата. Въпреки това по принцип (поне с по-висок край карти в момента) ATI карти са много по-висока скорост на часовника, в сравнение с NVidia, но performace ако е доста сходен. |
|
| |||
| |||
| Това също е вид, отнасящи се до другия ми проблем в тези форуми, за моя nvlddmkm проблем, който е наблюдавани точно сега, аз съм проверка на автобус скорости на NVIDIA монитор и да ми кажеш, че всички в автобуса скорости са най 0mhz, FSB , паметта и ядрото Gpu (по начина, по който аз съм също и в безопасен режим) Защо е всичко това на нула? Защото аз съм по-безопасен начин? или друга причина .. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че там е просто нещо не е наред с NVidia монитор, сте опитали всички други програми за мониторинг (като CPU-Z и GPU-Z)? |
|
| |||
| |||
| Резултатите вероятно ще бъдат изопачени в безопасен режим. |
|
| |||
| |||
| Да, това е сигурно, че правя този режим. Добре благодаря за информацията относно автобус скорости Аз мисля, че съм добър с това сега. |
|
| |||
| |||
| Добре, вашият добре дошли. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Трябва FSB Скорости Съвпадение? | Джеймс Джъстин Harrell | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 22 Дек 2007 07:09 |
| FSB скорости | robina80 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 1-во Дек 2007 11:38 |
| Рам скорости | xactly | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 2ри септември 2007 17:26 |
| Изтегляне скорости | barnseytheref | Общи Софтуер Чат | 1 | 27 Юли 2007 02:03 |
| Инсталационна скорости. | Трудност | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 26-ти септември 2006 12:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |