![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, právě jsem přemýšlel, co autobus záviset na rychlosti? určuje, co je, stejně jako GPU jádra GPU a paměti GPU jádra (3D) - 540MHz GPU paměti - 702MHz Mám Quad procesor 2.40ghz Co se mi divit, asi to bylo, že můj přítel má dvojí základní počítač ještě jeho autobus rychlosti jsou mnohem vyšší než moje. proč? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Autobus jaké rychlosti jste o tom? Mluvíš o přední stranu autobusu (FSB) rychlost? máte-li, že je rychlost procesoru, běží na, CPU to něco nazývá multiplikátor, což je hodnota, která se obvykle pohybuje kolem 10 ish dát nebo vzít pár závislosti na CPU rodinu, to je dáno severního můstku čipové na základní desky. Důvodem, proč jeho souboj má vyšší FSB bude pravděpodobně proto, že jeho procesor má nižší násobič hodnota (smyslu získat stejný čas rychlost vyšší FSB je zapotřebí) (Vynásobte multiplikační v FSB a dostanete hodin rychlosti)
| |||
| |||
| vlastně jsem opravdu nevěděl, nic o rychlosti sběrnice a byl i s odkazem na autobus rychlostí, že nvidia sledovat pořady, tak si nejsem opravdu jistá, pokud by její FSB, nebo ne, kde ještě v počítači mám zkontrolovat můj autobus rychlostí? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Jedná se skutečně o rychlosti vám grafické čipu a paměťových čipů. Celkově lepší, novější čipy běžet při vyšších rychlostech hodiny není moc odlišný od CPU hodiny rychlostí. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ovšem, stejně jako dave řekl, ty frekvence, které jsou vysláni hodiny rychlostí, když vaši přátelé jsou vyšší, a to s největší pravděpodobností znamená, že má novější GFX kartu. hodiny rychlostech tendenci zvyšovat s tím lépe je karta, ale to není jediný faktor int ten výkon karty. Nicméně obecně (atleast s vyšším konci karet v okamžiku) ATI karet mají mnohem vyšší ve srovnání s hodinami rychlostní Nvidia, ale pokud výkonu docela podobné. |
|
| |||
| |||
| To je také jakýmsi odkazem na moje další problém na těchto fórech, které mě nvlddmkm problému, k němuž dochází právě teď, jsem kontrolu rychlosti sběrnice na nvidia a sledovat jeho říct, že všechny autobusové rychlosti na 0mhz, FSB , paměti a GPU jádro (mimochodem jsem také v nouzovém režimu) proč se to všechno na nule? Protože jsem v nouzovém režimu? nebo jiného důvodu .. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že je prostě něco špatně s Nvidia monitoru, jste vyzkoušeli jakékoliv jiné sledování programů (jako je CPU-Z a GPU-Z)? |
|
| |||
| |||
| Výsledky budou pravděpodobně zkreslený, v nouzovém režimu. |
|
| |||
| |||
| Jo, je to bezpečný způsob, že to je dělá. Ok díky za informace o rychlosti sběrnice Myslím, že jsem dobrý, že se hned. |
|
| |||
| |||
| ok, tvoje vítají. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rychlosti musí FSB zápasu? | James Justin Harrell | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 22. prosinec 2007 07:09 |
| FSB rychlosti | robina80 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 1. prosinec 2007 11:38 |
| Ram rychlosti | xactly | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 2. Září 2007 17:26 |
| Stáhnout rychlosti | barnseytheref | Obecné Software Chat | 1 | 27. červenec 2007 02:03 |
| Připojení rychlostí. | Závada | Web Design, hosting & SEO | 2 | 26. Září 2006 12:09 |
| Thread Nástroje | |
| |