![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, Απλώς αναρωτιόμουν, τι κάνουν οι ταχύτητες εξαρτώνται από το λεωφορείο; αυτό που καθορίζει τους, όπως και το GPU πυρήνα GPU και μνήμη GPU πυρήνα (3D) - 540MHz GPU μνήμης - 702MHz Έχω ένα πυρήνα επεξεργαστή quad 2.40ghz Αυτό που με έκανε να αναρωτηθούμε για αυτό ήταν ότι ένας φίλος μου έχει ένα διπλό πυρήνα του υπολογιστή ακόμη λεωφορείο ταχύτητες είναι πολύ υψηλότερες από τις νάρκες. γιατί; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λεωφορείο τι ταχύτητα είναι για σας τώρα; Μιλάτε για την μπροστινή πλευρά λεωφορείων (FSB) ταχύτητα; αν είναι, αυτή είναι η ταχύτητα της CPU στο τρέχει, CPU του έχει κάτι που ονομάζεται πολλαπλασιαστής, αυτό είναι μια τιμή που είναι συνήθως γύρω στο 10 ish, ή να χρειαστεί να περάσουν μερικά ανάλογα με τη CPU της οικογένειας, αυτή καθορίζεται από τη Βόρεια γέφυρα πλινθίο για τη μητρική πλακέτα. Ο λόγος για τον οποίο ο μονομαχία έχει υψηλότερο FSB θα είναι μάλλον επειδή το CPU έχει χαμηλότερη τιμή πολλαπλασιαστή (που σημαίνει να έχουν την ίδια ταχύτητα ρολογιού, ένα υψηλότερο FSB είναι απαραίτητη) (Πολλαπλασιάστε το Πολλαπλασιαστικό από το FSB και έχετε την ταχύτητα ρολογιού)
| |||
| |||
| Πραγματικά, πραγματικά δεν ξέρω τίποτα για το λεωφορείο και είχα ταχύτητες που αναφέρονται στο λεωφορείο ταχύτητες nvidia παρακολούθηση δείχνει ότι, οπότε δεν είμαι σίγουρος εάν πραγματικά το FSB ή μη, πού αλλού στον υπολογιστή μου, μπορώ να ελέγξω το λεωφορείο ταχύτητες; |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Είναι πράγματι η ταχύτητα των τσιπ γραφικών σας και chip μνήμης. Σε γενικές γραμμές καλύτερα, νεότερο τσιπ τρέχει σε υψηλότερες ταχύτητες ρολογιού δεν είναι πολλά διαφορετικά σε ταχύτητες CPU ρολόι. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Yea, dave Όπως είπε, οι συχνότητες που δημοσιεύτηκε είναι οι ταχύτητες ρολογιού, αν οι φίλοι σας είναι υψηλότερες, αυτό σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα έχει μια νεότερη gfx κάρτα. το ρολόι ταχύτητες τείνουν να αυξηθούν με την κάρτα είναι η καλύτερη, ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο στοιχείο που int επιδόσεις της κάρτας. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές (atleast με τα υψηλότερα τέλη κάρτες αυτή τη στιγμή) ATI κάρτες έχουν πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα ρολογιού σε σύγκριση με Nvidia, αλλά performace εάν αρκετά παρόμοια. |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι επίσης το είδος που αναφέρεται στο άλλο πρόβλημα μου σε αυτά τα φόρα, σχετικά με nvlddmkm μου πρόβλημα, που συμβαίνουν τώρα, έχω τον έλεγχο του λεωφορείου ταχύτητες για την παρακολούθηση και την nvidia, μου έλεγαν ότι όλα τα λεωφορεία είναι σε ταχύτητες 0mhz, FSB , μνήμη και Gpu πυρήνα (από τον τρόπο με τον οποίο είμαι επίσης σε ασφαλή λειτουργία) γιατί είναι όλα στο μηδέν; Επειδή είμαι σε ασφαλή λειτουργία; ή άλλο λόγο .. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι υπάρχει κάτι λάθος με την παρακολούθηση της Nvidia, έχετε δοκιμάσει οποιαδήποτε άλλα προγράμματα παρακολούθησης (όπως CPU και GPU-Z-Z); |
|
| |||
| |||
| Τα αποτελέσματα θα είναι ενδεχομένως ασύμμετρη σε ασφαλή λειτουργία. |
|
| |||
| |||
| Ναι, είναι ασφαλής τρόπος thats κάνουμε. Ok ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με λεωφορείο ταχύτητες πιστεύω ότι είμαι καλή με αυτό τώρα. |
|
| |||
| |||
| ok, σας καλωσορίζουμε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρέπει FSB Ταχύτητες Αγώνας; | James Justin Harrell | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 22 Δεκ. 2007 07:09 |
| FSB ταχύτητες | robina80 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 1ο Δεκ. 2007 11:38 |
| Ram ταχύτητες | xactly | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 2ο Sep 2007 17:26 |
| Ταχύτητες | barnseytheref | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 27 Ιουλ 2007 02:03 |
| Conection ταχύτητες. | Πρόβλημα | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 26η Σεπ 2006 12:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |