![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, upravo sam bio zadivljen, što ovisi o brzinama autobus? ono što određuje ih, kao i GPU jezgra memorije GPU GPU core (3D) - 540MHz GPU memorije - 702MHz Imam Quad core procesor 2.40ghz Što me čudi o tome da je moj prijatelj ima dual core kompjuter još njegov autobus brzine su mnogo veći od mina. zašto? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bus speed šta si ti na oko? Da li govorimo o prednjoj strani autobusnog (FSB) brzine? ako ste, to je na brzinu CPU prometuje na, CPU-a su nešto zove umnožitelja, to je vrijednost koja je obično oko 10 ish, dati ili uzeti malo, ovisno o CPU obitelji, to je određena North bridge čip na matične ploče. Razlog njegova dvoboj ima veći FSB jer će vjerojatno biti njegov CPU množitelj ima manju vrijednost (što znači da se isti clock speed, viši FSB je potrebno) (pomnožite Umnožitelj po FSB i dobijate clock speed)
| |||
| |||
| zapravo, ja stvarno ne znam ništa o autobusnim brzinama i ja je se odnose na autobus koji ubrzava nvidia monitor pokazuje, pa nisam siguran ako stvarno svojim FSB ili ne, gdje drugdje na računalu mogu li provjeriti svoj autobus brzinama? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Oni su učinkovito brzinama od vas grafička čipa i memorije čipa. Generalno bolji, noviji čipovi raditi na višim brzinama sat ne razlikuje se mnogo CPU clock brzine. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Da, kao što su Dave rekao, one frekvencije koje su postavljene na sat ubrzava, ako se tvoji prijatelji su veći, to najvjerojatnije znači da ima noviji gfx karticu. sat ubrzava tendenciju povećati sa bolje je kartica, ali to nije jedini faktor int on obavljanje kartici. No općenito (atleast s većim end kartice u trenutku) ATI kartice imaju mnogo veću brzinu u odnosu na sat Nvidia, ali ako performace prilično slično. |
|
| |||
| |||
| Ovo je također oblik se odnose na moje druge problem na ovim forumima, o moj nvlddmkm problem, koji se pojavljuje upravo sada, I'm checking autobusnog brzinama na monitor nvidia i njegove telling me da sve autobusne brzine su na 0mhz, FSB , memorije i GPU jezgre (uz put Ja sam također u sigurnom načinu rada) zašto je to sve na nulu? Budući da sam u sigurnom načinu rada? ili neki drugi razlog .. |
|
| |||
| |||
| Mislim da postoji samo nešto u redu sa Nvidia monitor, da li ste pokušali sve druge praćenje programa (kao što su CPU-Z i GPU-Z)? |
|
| |||
| |||
| Rezultati će vjerojatno biti skewed u sigurnom načinu rada. |
|
| |||
| |||
| Yeah, svoj 'siguran taj način događaj taj. Ok hvala za informacije o autobusnim brzinama mislim da sam dobar s tim sada. |
|
| |||
| |||
| ok, tvoj dobrodošli. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mora FSB brzine Match? | James Justin Harrell | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 22. prosinac 2007 07:09 |
| FSB brzine | robina80 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 1. prosinac 2007 11:38 |
| Ram brzina | xactly | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 2. Sep 2007 17:26 |
| Download brzina | barnseytheref | Općenito Software Chat | 1 | 27. srpnja 2007 02:03 |
| Conection brzinama. | Glitch | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 26. Sep 2006 12:09 |
| Thread Tools | |
| |