![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én csak kíváncsi, mit bus sebesség függ? Mi határozza meg őket, mint a GPU mag és a GPU memória GPU mag (3D) - 540MHz GPU memória - 702MHz Van egy négymagos processzor 2.40ghz Mi történik velem erről a csoda az volt, hogy egy barátom egy kétmagos számítógéppel még a busz sebesség jóval magasabb, mint az enyém. miért? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| milyen busz sebessége állsz ezzel? Te beszélsz a front side bus (FSB) sebesség? Ha ez a sebesség a CPU fut at, a CPU van valami a szorzó, ezt az értéket, amely általában mintegy 10 ish, meg kell adni, vagy egy pár függően CPU család, ez határozza meg az Északi-híd a chip Az alaplap. Az ok, amiért a párbaj egy magasabb FSB lesz, mert van egy kisebb CPU szorzó értéke (azaz, hogy azonos órajel, magasabb FSB van szükség) (Szorzás a szorzó az FSB és kap az óra sebesség)
| |||
| |||
| valójában tényleg nem tudom, valamit a busz sebességet és voltam utalva, hogy a busz sebességek nvidia monitor mutatja, hogy nem vagyok igazán biztos abban, hogy FSB, vagy sem, ha egyébként a számítógépen tudom ellenőrizni a buszt sebesség? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ezeket hatékonyan sebességre ha grafikus chip és a memória chip. Általában jobb, újabb chipek távon magasabb óra sebességgel nem sok eltérő CPU óra sebességgel. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Igen, Dave Mint mondta, ezek a frekvencián, hogy a kiküldött óra sebességet, ha a barátaid is magasabb, ez valószínűleg azt jelenti, hogy egy újabb gfx kártyát. Az óra sebességet inkább növeli a jobb a kártya, azonban nem ez az egyetlen tényező, int ő teljesítménye a kártyát. Ugyanakkor általában (atleast a magasabb kártyák pillanatában) ATI kártyák is sokkal magasabb órajel az Nvidia, de a teljesítményre, ha elég hasonló. |
|
| |||
| |||
| Ez is egyfajta hivatkozva, hogy az én másik probléma ezek a fórumok, mi van a nvlddmkm probléma, ami most bekövetkezett, én vagyok a busz sebesség ellenőrzése az nvidia monitor és elmondja nekem, hogy a busz sebességek állnak 0mhz, FSB , a memória és a GPU core (az úton Én is safe mode) Miért van ez minden nulla? Mert a safe mode? vagy más ok miatt .. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, hogy csak valami baj van az Nvidia monitor, van próbált minden más felügyeleti programokat (mint a CPU-Z és GPU-Z)? |
|
| |||
| |||
| Eredmények fognak szüntetni a biztonságos módot. |
|
| |||
| |||
| Ja, ez biztos mód, hogy amit csinál. Ok kösz a tájékoztatást bus sebesség Azt hiszem, jó, hogy most. |
|
| |||
| |||
| OK, akkor szívesen látjuk. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Must FSB sebességek meccs? | James Justin Harrell | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 22. december 2007 07:09 |
| FSB sebesség | robina80 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 1. december 2007 11:38 |
| RAM sebesség | xactly | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 2. Szeptember 2007 17:26 |
| Letöltési sebességek | barnseytheref | General Chat szoftver | 1 | 27. július 2007 02:03 |
| Conection sebességgel. | Glitch | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 26. Szeptember 2006 12:09 |
| Téma eszközök | |
| |