![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני רק תוהה, מה לעשות האוטובוס במהירויות תלויים? מה קובע אותם, כמו את הליבה GPU ו GPU זיכרון GPU הליבה (3D) - 540MHz זיכרון GPU - 702MHz יש לי מעבד מרובע ליבות 2.40ghz מה גרם לי לתהות על זה זה היה חבר שלי יש DUAL CORE המחשב עדיין את האוטובוס הם הרבה יותר במהירויות גבוהות יותר מאשר שלי. מדוע? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזה אוטובוס אתה על מהירות בערך? האם אתה מדבר על הצד הקדמי אוטובוס (FSB) מהירות? אם אתה, זה את המהירות של CPU רץ לעבר, CPU's יש משהו שנקרא מכפיל זה הוא ערך את זה הוא בדרך כלל סביב 10 איש, לתת או לקחת כמה בהתאם CPU המשפחה, זה נקבע על ידי צפון לגשר על שבב את לוח האם. הסיבה שלו דו קרב יש FSB גבוה יותר סביר להניח כי יהיה לו מעבד יש מכפיל ערך נמוך יותר (כלומר כדי לקבל את אותה מהירות שעון, FSB גבוה יותר יש צורך) (הכפל את המכפיל של FSB ואתה מקבל את מהירות השעון)
| |||
| |||
| למעשה אני באמת לא יודע שום דבר על האוטובוס במהירויות והייתי מפנה את האוטובוס במהירויות כי Nvidia לפקח מופעים, אז אני לא ממש בטוח אם FSB שלו או לא, איפה עוד על המחשב אני יכול לבדוק את האוטובוס במהירויות? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
הם, למעשה, את במהירויות של גרפיקה לך שבב שבבים וזיכרון. באופן כללי טוב יותר, חדש יותר נשבר לרוץ במהירויות שעון גבוהות יותר בשעה לא מאוד שונה CPU במהירויות השעון. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| כן, כמו דייב אמר, כי אלה תדרים לך Posted הם במהירויות השעון, אם החברים שלך גבוה יותר, היא ככל הנראה יש לו אמצעים gfx כרטיס חדש יותר. במהירויות השעון נוטים להגדיל את טוב יותר את הכרטיס, אולם אין זה רק גורם int הוא הביצועים של הכרטיס. אולם באופן כללי (atleast עם סיום גבוה כרטיסים ברגע) כרטיסי ATI יש הרבה יותר גבוה לעומת מהירות השעון Nvidia, אלא אם performace דומה למדי. |
|
| |||
| |||
| זהו גם סוג של המפנים את הבעיה על אחרים בפורומים אלה, על nvlddmkm הבעיה, היא התרחשות בו עכשיו, אני עוזב את האוטובוס במהירויות על Nvidia לפקח ואת אומרת לי שכל האוטובוס במהירויות נמצא בכתובת 0mhz, FSB , זיכרון, ו Gpu הליבה (דרך אגב, אני גם במצב בטוח) למה זה כל אפס בבית? בגלל שאני במצב בטוח? או כל סיבה אחרת .. |
|
| |||
| |||
| אני רק חושב שיש משהו לא בסדר עם Nvidia לפקח האם ניסית כל מעקב אחר תוכניות אחרות (כמו CPU-Z GPU ו-Z)? |
|
| |||
| |||
| תוצאות כנראה סוטים להיות במצב בטוח. |
|
| |||
| |||
| כן, זה מצב בטוח thats עושה את זה. בסדר תודה על המידע על האוטובוס במהירויות אני חושב אני טוב עם זה עכשיו. |
|
| |||
| |||
| טוב, ברוך הבא שלך. |