mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Autobusų greitis

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 9, 2008, 14:54
Narys

Default Autobusų greitis

Hi, I was just wondering, ką autobusų greitis priklauso? Kas nustato jų, kaip GPU core ir GPU atmintis

GPU Core (3D) - 540MHz
GPU atmintis - 702MHz

Turiu Quad Core Processor 2.40GHz

Kas padarė man įdomu, apie tai, kad mano draugas turi dual core kompiuteris dar jo autobusų greitis yra daug didesnis nei mano. kodėl?
Old Spalis 9, 2008, 15:00
Donorų grupės

Default Autobusų greitis

Kas Autobusų greitis yra apie jus? You are talking about Front side bus (FSB) greitis? jeigu yra, tai greitis procesoriaus važiavimas, procesoriaus turėti vadinamąjį multiplikatoriaus, tai yra vertė, kuri paprastai yra apie 10 ISH, nurodykite ar priimti keli priklausomai nuo procesoriaus šeimą, tai lemia North Bridge lustas plokštėje. Priežastis, kodėl jo dvikova buvo didesnis FSB tikriausiai bus, nes jo procesorius yra mažesnis daugiklis vertės (ty gauti tą patį taktinį dažnį, didesnį FSB yra reikalingi) (Multiply daugiklis pagal FSB ir gausite clock speed)

Jei tai autobusu greitis esate apie, ten jis yra, jei tai nėra galėtumėt rengti?

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 9, 2008, 16:05
Narys

Default Autobusų greitis

iš tikrųjų aš tikrai nieko nežinojo apie autobusų greitis ir aš nuoroda į autobusais greičiu NVIDIA monitorius rodo, kad aš nesu labai tikras, ar jo FSB ar ne kur kitur kompiuteris gali patikrinti, mano autobusas greičiu?
Old Spalis 9, 2008, 16:09
Administrator Grupė

Default Autobusų greitis

Citata:
Originally Posted by polakstanek View Post
Hi, I was just wondering, ką autobusų greitis priklauso? Kas nustato jų, kaip GPU core ir GPU atmintis

GPU Core (3D) - 540MHz
GPU atmintis - 702MHz

Turiu Quad Core Processor 2.40GHz

Kas padarė man įdomu, apie tai, kad mano draugas turi dual core kompiuteris dar jo autobusų greitis yra daug didesnis nei mano. kodėl?
Tai yra laikrodis greitis ne autobusu greičiu.

Jie iš tikrųjų yra iš jūsų greitis grafikos lusto ir atminties lustą.

Apskritai geriau, naujesnis lustai veikti aukštojo laikrodis greitis ne daug skiriasi nuo CPU laikrodžio greitį.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Spalis 9, 2008, 23:52
Donorų grupės

Default Autobusų greitis

Taip, kaip ir dave sako šiais dažniais, kad gautumėte yra laikrodis greičiu, jei jūsų draugų yra didesnės, tai tikriausiai reiškia, kad jis yra naujesnis GFX kortelė. laikrodis greitis didėja su geresnė kortelę, tačiau tai nėra vienintelis veiksnys LC jis vykdymo kortele. Tačiau apskritai (atleast su aukščiausios klasės korteles bent šiuo metu) ATI kortelės yra daug didesnis laikrodis greitis palyginti su nvidia, bet performace jei gana panašūs.
Old Spalis 10, 2008, 21:03
Narys

Default Autobusų greitis

Tai tarsi nuoroda į mano kita problema, dėl šių forumų, apie mano nvlddmkm problema, kuri vyksta dabar, I'm checking autobusų spartos NVIDIA stebėti ir jos man sako, kad visas autobusų greitis yra ne 0MHz, FSB , atminties ir GPU core (beje aš taip pat Safe Mode)

Kodėl visa tai nulis? Because I'm in safe mode? ar kitos priežasties ..
Old Spalis 11, 2008, 02:36
Donorų grupės

Default Autobusų greitis

Manau, kad tai tik kažkas negerai su Nvidia stebėti, kad jūs bandėte kitų monitoringo programų (pavyzdžiui, CPU-Z bei GPU-Z)?
Old Spalis 11, 2008, 04:30
Administrator Grupė

Default Autobusų greitis

Rezultatai tikriausiai bus iškreiptas imu.
Old Spalis 11, 2008, 07:36
Narys

Default Autobusų greitis

Yeah, it's safe mode thats sekasi. Gerai, ačiū už dėl autobusų greitis Manau, kad dabar gerai su informacija.
Old Spalis 11, 2008, 08:32
Donorų grupės

Default Autobusų greitis

Gerai, your welcome.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Turi FSB greitis rungtynių? James Justin Harrell CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 22 gruodis 2007 07:09
FSB greitis robina80 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 1 gruodis 2007 11:38
Ram greitis xactly CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 2 rugsėjis 2007 17:26
Atsisiuntimo greitis barnseytheref BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 27 liepa 2007 02:03
Conection greičiu. Glitch Web Design, Hosting & SEO 2 26 rugsėjis 2006 12:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.