![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I was just wondering, ką autobusų greitis priklauso? Kas nustato jų, kaip GPU core ir GPU atmintis GPU Core (3D) - 540MHz GPU atmintis - 702MHz Turiu Quad Core Processor 2.40GHz Kas padarė man įdomu, apie tai, kad mano draugas turi dual core kompiuteris dar jo autobusų greitis yra daug didesnis nei mano. kodėl? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas Autobusų greitis yra apie jus? You are talking about Front side bus (FSB) greitis? jeigu yra, tai greitis procesoriaus važiavimas, procesoriaus turėti vadinamąjį multiplikatoriaus, tai yra vertė, kuri paprastai yra apie 10 ISH, nurodykite ar priimti keli priklausomai nuo procesoriaus šeimą, tai lemia North Bridge lustas plokštėje. Priežastis, kodėl jo dvikova buvo didesnis FSB tikriausiai bus, nes jo procesorius yra mažesnis daugiklis vertės (ty gauti tą patį taktinį dažnį, didesnį FSB yra reikalingi) (Multiply daugiklis pagal FSB ir gausite clock speed)
| |||
| |||
| iš tikrųjų aš tikrai nieko nežinojo apie autobusų greitis ir aš nuoroda į autobusais greičiu NVIDIA monitorius rodo, kad aš nesu labai tikras, ar jo FSB ar ne kur kitur kompiuteris gali patikrinti, mano autobusas greičiu? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Jie iš tikrųjų yra iš jūsų greitis grafikos lusto ir atminties lustą. Apskritai geriau, naujesnis lustai veikti aukštojo laikrodis greitis ne daug skiriasi nuo CPU laikrodžio greitį. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Taip, kaip ir dave sako šiais dažniais, kad gautumėte yra laikrodis greičiu, jei jūsų draugų yra didesnės, tai tikriausiai reiškia, kad jis yra naujesnis GFX kortelė. laikrodis greitis didėja su geresnė kortelę, tačiau tai nėra vienintelis veiksnys LC jis vykdymo kortele. Tačiau apskritai (atleast su aukščiausios klasės korteles bent šiuo metu) ATI kortelės yra daug didesnis laikrodis greitis palyginti su nvidia, bet performace jei gana panašūs. |
|
| |||
| |||
| Tai tarsi nuoroda į mano kita problema, dėl šių forumų, apie mano nvlddmkm problema, kuri vyksta dabar, I'm checking autobusų spartos NVIDIA stebėti ir jos man sako, kad visas autobusų greitis yra ne 0MHz, FSB , atminties ir GPU core (beje aš taip pat Safe Mode) Kodėl visa tai nulis? Because I'm in safe mode? ar kitos priežasties .. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad tai tik kažkas negerai su Nvidia stebėti, kad jūs bandėte kitų monitoringo programų (pavyzdžiui, CPU-Z bei GPU-Z)? |
|
| |||
| |||
| Rezultatai tikriausiai bus iškreiptas imu. |
|
| |||
| |||
| Yeah, it's safe mode thats sekasi. Gerai, ačiū už dėl autobusų greitis Manau, kad dabar gerai su informacija. |
|
| |||
| |||
| Gerai, your welcome. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Turi FSB greitis rungtynių? | James Justin Harrell | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 22 gruodis 2007 07:09 |
| FSB greitis | robina80 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 1 gruodis 2007 11:38 |
| Ram greitis | xactly | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 2 rugsėjis 2007 17:26 |
| Atsisiuntimo greitis | barnseytheref | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 27 liepa 2007 02:03 |
| Conection greičiu. | Glitch | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 26 rugsėjis 2006 12:09 |
| Temos įrankiai | |
| |