mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Bus ātrums

Reply

Thread Tools
Old 9 oktobris 2008, 14:54
Loceklis

Default Bus ātrums

Hi, man bija tikai jautājums, ko darīt autobusu ātrumi atkarīgi? Kas nosaka to, kā GPU kodols un GPU atmiņa

GPU kodols (3D) - 540MHz
GPU memory - 702MHz

Man ir quad core processor 2.40ghz

Kas man lika brīnīties bija tas, ka mans draugs ir divkodolu datora vēl viņa autobusa ātrums ir daudz lielāks nekā manējā. kāpēc?
Old 9 oktobris 2008, 15:00
Donors Group

Default Bus ātrums

kādi Bus ātrums ir jums par? Vai jūs runājat par Front side bus (FSB) ātrumu? Ja Jums ir, tas ir ātrums CPU iet pie, CPU's have ko sauc par reizinātāju, tā ir vērtība, kas parasti ir ap 10 ish, sniegt vai pieņemt dažas atkarībā CPU ģimeni, tas nosaka, North bridge mikroshēma mātesplati. Iemesls, kāpēc viņa duelis ir augstāka FSB būs iespējams, jo viņa CPU ir zemāks koeficienta vērtība (proti, lai saņemtu pašu pulksteni ātrumu, lielāku FSB ir nepieciešams) (Multiply Multiplier ar FSB un jums pulksteņa ātrums)

Ja tas ir autobuss ātrumu Jums ir par aptuveni, ka tas ir, ja tas nav vai jūs varētu izstrādāt?

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 9 oktobris 2008, 16:05
Loceklis

Default Bus ātrums

patiesībā es tiešām neko nezināja par autobusu ātrumu un i bija atsaucoties uz autobusa ātrumu, ka nvidia kontrolēt redzams, tāpēc es neesmu īsti drošs, vai tās FSB vai nē, kur citur uz datora es varu pārbaudīt sava autobusa ātrumu?
Old 9 oktobris 2008, 16:09
Administrator Group

Default Bus ātrums

Quote:
Originally Posted by polakstanek View Post
Hi, man bija tikai jautājums, ko darīt autobusu ātrumi atkarīgi? Kas nosaka to, kā GPU kodols un GPU atmiņa

GPU kodols (3D) - 540MHz
GPU memory - 702MHz

Man ir quad core processor 2.40ghz

Kas man lika brīnīties bija tas, ka mans draugs ir divkodolu datora vēl viņa autobusa ātrums ir daudz lielāks nekā manējā. kāpēc?
Tie ir pulkstenis ātrums nav autobusu ātrumu.

Tie ir efektīvi no jums ātrumu grafikas mikroshēma un atmiņas čipu.

Parasti labāku, jaunāku mikroshēmas darbojas augstākās pulksteni ātrums nav daudz atšķiras no CPU clock ātrumu.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 oktobris 2008, 23:52
Donors Group

Default Bus ātrums

Jā, Like Deivs teica, tie frekvencēs, jums norīkoto ir pulkstenis ātrumus, ja jūsu draugiem ir lielāks, tas visdrīzāk nozīmē, viņš ir jaunāks gfx karti. pulksteni ātrums ir tendence palielināties ar labāku karti, tomēr tas nav vienīgais faktors, int viņš sniegumu karti. Tomēr kopumā (atleast ar augstāku kartes brīdi) ATI kartēm ir daudz lielāks clock speed, salīdzinot ar nVidia, bet performace ja diezgan līdzīgi.
Old 10 oktobris 2008, 21:03
Loceklis

Default Bus ātrums

Tas ir arī sava veida atsaukties uz manu citu problēmu, šajos forumos, par manu nvlddmkm problēma, kas notiek šobrīd, es esmu pārbaude autobusu ātrumu uz nvidia uzraudzīt un tā man saki, ka visi autobusa ātrums ir 0MHz, FSB , atmiņu, un GPU kodols (pēc kā es esmu arī drošā režīmā)

kāpēc tas viss ir nulle? Tā kā es esmu drošajā režīmā? vai cits iemesls ..
Old 11 oktobris 2008, 02:36
Donors Group

Default Bus ātrums

Es domāju, ka tur ir tikai kaut kas nav kārtībā ar nVidia monitoru, vai esat mēģinājuši jebkādas citas uzraudzības programmām (piemēram, CPU-Z un GPU-Z)?
Old 11 oktobris 2008, 04:30
Administrator Group

Default Bus ātrums

Rezultāti, iespējams, tiks asimetrisks drošajā režīmā.
Old 11 oktobris 2008, 07:36
Loceklis

Default Bus ātrums

Jā, tas ir drošs veids thats darām. Ok paldies par informāciju par autobusu ātrumu es domāju, ka es esmu labs ar to tagad.
Old 11 oktobris 2008, 08:32
Donors Group

Default Bus ātrums

ok, jūsu welcome.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.