![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, man bija tikai jautājums, ko darīt autobusu ātrumi atkarīgi? Kas nosaka to, kā GPU kodols un GPU atmiņa GPU kodols (3D) - 540MHz GPU memory - 702MHz Man ir quad core processor 2.40ghz Kas man lika brīnīties bija tas, ka mans draugs ir divkodolu datora vēl viņa autobusa ātrums ir daudz lielāks nekā manējā. kāpēc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kādi Bus ātrums ir jums par? Vai jūs runājat par Front side bus (FSB) ātrumu? Ja Jums ir, tas ir ātrums CPU iet pie, CPU's have ko sauc par reizinātāju, tā ir vērtība, kas parasti ir ap 10 ish, sniegt vai pieņemt dažas atkarībā CPU ģimeni, tas nosaka, North bridge mikroshēma mātesplati. Iemesls, kāpēc viņa duelis ir augstāka FSB būs iespējams, jo viņa CPU ir zemāks koeficienta vērtība (proti, lai saņemtu pašu pulksteni ātrumu, lielāku FSB ir nepieciešams) (Multiply Multiplier ar FSB un jums pulksteņa ātrums)
| |||
| |||
| patiesībā es tiešām neko nezināja par autobusu ātrumu un i bija atsaucoties uz autobusa ātrumu, ka nvidia kontrolēt redzams, tāpēc es neesmu īsti drošs, vai tās FSB vai nē, kur citur uz datora es varu pārbaudīt sava autobusa ātrumu? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Tie ir efektīvi no jums ātrumu grafikas mikroshēma un atmiņas čipu. Parasti labāku, jaunāku mikroshēmas darbojas augstākās pulksteni ātrums nav daudz atšķiras no CPU clock ātrumu. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Jā, Like Deivs teica, tie frekvencēs, jums norīkoto ir pulkstenis ātrumus, ja jūsu draugiem ir lielāks, tas visdrīzāk nozīmē, viņš ir jaunāks gfx karti. pulksteni ātrums ir tendence palielināties ar labāku karti, tomēr tas nav vienīgais faktors, int viņš sniegumu karti. Tomēr kopumā (atleast ar augstāku kartes brīdi) ATI kartēm ir daudz lielāks clock speed, salīdzinot ar nVidia, bet performace ja diezgan līdzīgi. |
|
| |||
| |||
| Tas ir arī sava veida atsaukties uz manu citu problēmu, šajos forumos, par manu nvlddmkm problēma, kas notiek šobrīd, es esmu pārbaude autobusu ātrumu uz nvidia uzraudzīt un tā man saki, ka visi autobusa ātrums ir 0MHz, FSB , atmiņu, un GPU kodols (pēc kā es esmu arī drošā režīmā) kāpēc tas viss ir nulle? Tā kā es esmu drošajā režīmā? vai cits iemesls .. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka tur ir tikai kaut kas nav kārtībā ar nVidia monitoru, vai esat mēģinājuši jebkādas citas uzraudzības programmām (piemēram, CPU-Z un GPU-Z)? |
|
| |||
| |||
| Rezultāti, iespējams, tiks asimetrisks drošajā režīmā. |
|
| |||
| |||
| Jā, tas ir drošs veids thats darām. Ok paldies par informāciju par autobusu ātrumu es domāju, ka es esmu labs ar to tagad. |
|
| |||
| |||
| ok, jūsu welcome. |