mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Autobuz viteze

Reply

Thread Tools
Old 9 octombrie 2008, 14:54
Grupul de stat

Default Autobuz viteze

Bună, mă întrebam, ce depinde de viteza de autobuz? ceea ce le determină, la fel ca şi GPU core GPU memorie

GPU core (3D) - 540MHz
GPU memorie - 702MHz

Am un procesor quad core 2.40ghz

Ce mi-a facut despre asta e de mirare că a fost un prieten de-al meu are un dual core computer încă lui autobuz viteze sunt cu mult mai mare decât a mea. de ce?
Old 9 octombrie 2008, 15:00
Grupul de donator

Default Autobuz viteze

Autobuz ce viteza ai pe acolo? Vorbeşti despre Frontul partea autobuz (FSB) de viteză? dacă sunt, asta-i viteza procesorului ruleaza la, procesoare au ceva numit un factor de multiplicare, aceasta este o valoare care este, de obicei, în jur de 10 ISH, da sau de a lua câteva în funcţie de procesor de familie, acest lucru este determinat de Nord chip de pe o punte de legătură placa de bază. Motivul lui duel are un FSB mai mare va fi probabil pentru că sa procesor are o valoare mai mică de multiplicare (sensul pentru a obţine acelaşi ceas de viteză, un FSB mai mare este necesar) (ínmulţiţi Multiplicator de FSB si ai ajuns la ceas de viteză)

În cazul în care este autobuzul viteza de care sunt pe despre, acolo este, în cazul în care acesta nu se va putea elabora?

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 9 octombrie 2008, 16:05
Grupul de stat

Default Autobuz viteze

de fapt, eu chiar nu ştiu nimic despre viteza de autobuz şi am fost referindu-se la viteze de autobuz care nvidia monitor arată, aşa că nu sunt foarte sigur dacă sale FSB sau nu, în cazul în care altceva de pe computer pot verifica meu de autobuz viteze?
Old 9 octombrie 2008, 16:09
Administrator Group

Default Autobuz viteze

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de polakstanek View Post
Bună, mă întrebam, ce depinde de viteza de autobuz? ceea ce le determină, la fel ca şi GPU core GPU memorie

GPU core (3D) - 540MHz
GPU memorie - 702MHz

Am un procesor quad core 2.40ghz

Ce mi-a facut despre asta e de mirare că a fost un prieten de-al meu are un dual core computer încă lui autobuz viteze sunt cu mult mai mare decât a mea. de ce?
Acestea sunt viteze de ceas nu autobuz viteze.

Ele sunt în mod eficient la viteze de tine grafică chip şi chip de memorie.

În general, mai bine, mai nou chipsuri rula la viteze mai mari de ceas, nu mult diferită de a procesorului ceas viteze.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 9 octombrie 2008, 23:52
Grupul de donator

Default Autobuz viteze

Da, la fel ca dave spus, aceste frecvenţe pe care le-aţi postat sunt ceasul viteze, daca prietenii tai sunt mai mari, este cel mai probabil înseamnă că are o nouă carte de gfx. ceasul viteze au tendinţa de a creşte cu mai bine de carte este, totuşi, acest lucru nu este singurul factor de int performanţă a cărţii de credit. Cu toate acestea, în general, (atleast cu sfârşitul carduri mai mari în acest moment) ATI carduri au o mult mai mare în comparaţie cu viteza de ceas Nvidia, dar dacă este destul de performanta similare.
Old 10 octombrie 2008, 21:03
Grupul de stat

Default Autobuz viteze

Aceasta este, de asemenea, un fel de a face trimitere la alta problema mea pe aceste forumuri, despre problema mea nvlddmkm, care se produce acum, eu sunt verificarea autobuz viteze pe nvidia sa monitorizeze şi să-mi spune că toate sunt la viteze de autobuz 0mhz, FSB , memoria şi GPU de bază (de modul în care sunt de asemenea, în modul de siguranţă)

de ce este tot de la zero? Pentru că eu sunt în modul de siguranţă? sau un alt motiv ..
Old 11 octombrie 2008, 02:36
Grupul de donator

Default Autobuz viteze

Cred că este doar ceva în neregulă cu Nvidia monitor, ai încercat orice alte programe de monitorizare (ca CPU-Z si GPU-Z)?
Old 11 octombrie 2008, 04:30
Administrator Group

Default Autobuz viteze

Rezultatele vor fi denaturate, probabil, în modul de siguranţă.
Old 11 octombrie 2008, 07:36
Grupul de stat

Default Autobuz viteze

Da, este modul de siguranţă thats faci asta. Bine, mulţumesc pentru informaţiile pe autobuz viteze cred ca eu sunt bine cu asta acum.
Old 11 octombrie 2008, 08:32
Grupul de donator

Default Autobuz viteze

ok, vă urez bun venit.
Reply

Register

Marcaje