menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Autobus rýchlosti

Reply

Thread Tools
Old 9. októbra 2008, 14:54
Člen Skupina

Default Autobus rýchlosti

Ahoj, práve som premýšľal, čo autobus závisieť od rýchlosti? určuje, čo je, rovnako ako GPU jadra GPU a pamäte

GPU jadra (3D) - 540MHz
GPU pamäti - 702MHz

Mám Quad procesor 2.40GHz

Čo sa mi diviť, asi to bolo, že môj priateľ má dvojaký základné počítač ešte jeho autobus rýchlosti sú oveľa vyššie ako moje. prečo?
Old 9. októbra 2008, 15:00
Darcu Skupina

Autobus akej rýchlosti ste o tom? Mluvíš o prednú stranu autobusu (FSB) rýchlosť? máte-li, že je rýchlosť procesora, beží na, CPU to niečo nazýva multiplikátor, čo je hodnota, ktorá sa obvykle pohybuje okolo 10 ish dať alebo vziať pár závislosti na CPU rodinu, to je dáno severného mostíka čipovej na základnej dosky. Dôvodom, prečo jeho súboj má vyššiu FSB bude pravdepodobne preto, že jeho procesor má nižší násobič hodnota (zmysle získať rovnaký čas rýchlosť vyššia FSB je potrebné) (vynásobte znásobeným v FSB a dostanete hodín rýchlosti)

Jestli je to autobus rýchlosťou ste o tom, že tomu tak je, ak by ste mohli rozvíjať?

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 9. októbra 2008, 16:05
Člen Skupina

vlastne som naozaj nevedel, nič o rýchlosti zbernice a bol aj s odkazom na autobus rýchlosťou, že nvidia sledovať programy, tak si nejsem naozaj istá, ak by jej FSB, alebo nie, kde ešte v počítači mám skontrolovať môj autobus rýchlosťou?
Old 9. októbra 2008, 16:09
Administrátor Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal polakstanek View Post
Ahoj, práve som premýšľal, čo autobus závisieť od rýchlosti? určuje, čo je, rovnako ako GPU jadra GPU a pamäte

GPU jadra (3D) - 540MHz
GPU pamäti - 702MHz

Mám Quad procesor 2.40GHz

Čo sa mi diviť, asi to bolo, že môj priateľ má dvojaký základné počítač ešte jeho autobus rýchlosti sú oveľa vyššie ako moje. prečo?
Sú to hodiny rýchlostiach nie je autobusom rýchlosťou.

Ide skutočne o rýchlosti vám grafické čipu a pamäťových čipov.

Celkovo lepší, novšie čipy bežať pri vyšších rýchlostiach hodiny nie je veľmi odlišný od CPU hodiny rýchlosťou.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. októbra 2008, 23:52
Darcu Skupina

Ovšem, rovnako ako dave povedal, tie frekvencie, ktoré sú vyslaní hodiny rýchlosťou, keď vaši priatelia sú vyššie, a to s najväčšou pravdepodobnosťou znamená, že má novší GFX kartu. hodiny rýchlostiach tendenciu zvyšovať s tým lepšie je karta, ale to nie je jediný faktor int ten výkon karty. Avšak vo všeobecnosti (atleast s vyšším konci kariet v okamihu) ATI kariet majú oveľa vyššia v porovnaní s hodinami rýchlostný Nvidia, ale ak výkonu docela podobné.
Old 10. októbra 2008, 21:03
Člen Skupina

To je tiež akýmsi odkazom na moje ďalšie problém na týchto fórach, ktoré ma nvlddmkm problému, ku ktorému dochádza práve teraz, som kontrolu rýchlosti zbernice na nvidia a sledovať jeho povedať, že všetky autobusové rýchlosti na 0mhz, FSB , pamäti a GPU jadro (mimochodom som aj v núdzovom režime)

prečo sa to všetko na nule? Pretože som v núdzovom režime? alebo iného dôvodu ..
Old 11. októbra 2008, 02:36
Darcu Skupina

Myslím, že je jednoducho niečo zle s Nvidia monitora, ste vyskúšali akékoľvek iné sledovania programov (ako je CPU-Z a GPU-Z)?
Old 11. októbra 2008, 04:30
Administrátor Skupina

Výsledky budú pravdepodobne zkreslený, v núdzovom režime.
Old 11. októbra 2008, 07:36
Člen Skupina

Jo, je to bezpečný spôsob, že je to robí. Ok díky za informácie o rýchlosti zbernice Myslím, že som dobrý, že sa hneď.
Old 11. októbra 2008, 08:32
Darcu Skupina

ok, tvoje vítajú.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Rýchlosti musia FSB zápasu? James Justin Harrell Procesory, základné dosky & RAM 3 22. december 2007 07:09
FSB rýchlosti robina80 Procesory, základné dosky & RAM 2 1. december 2007 11:38
Ram rýchlosti xactly Procesory, základné dosky & RAM 3 2. September 2007 17:26
Stiahnuť rýchlosti barnseytheref Všeobecné Software Chat 1 27. júl 2007 02:03
Pripojenie rýchlosťou. Závada Web Design, hosting & SEO 2 26. September 2006 12:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.