![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, práve som premýšľal, čo autobus závisieť od rýchlosti? určuje, čo je, rovnako ako GPU jadra GPU a pamäte GPU jadra (3D) - 540MHz GPU pamäti - 702MHz Mám Quad procesor 2.40GHz Čo sa mi diviť, asi to bolo, že môj priateľ má dvojaký základné počítač ešte jeho autobus rýchlosti sú oveľa vyššie ako moje. prečo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Autobus akej rýchlosti ste o tom? Mluvíš o prednú stranu autobusu (FSB) rýchlosť? máte-li, že je rýchlosť procesora, beží na, CPU to niečo nazýva multiplikátor, čo je hodnota, ktorá sa obvykle pohybuje okolo 10 ish dať alebo vziať pár závislosti na CPU rodinu, to je dáno severného mostíka čipovej na základnej dosky. Dôvodom, prečo jeho súboj má vyššiu FSB bude pravdepodobne preto, že jeho procesor má nižší násobič hodnota (zmysle získať rovnaký čas rýchlosť vyššia FSB je potrebné) (vynásobte znásobeným v FSB a dostanete hodín rýchlosti)
| |||
| |||
| vlastne som naozaj nevedel, nič o rýchlosti zbernice a bol aj s odkazom na autobus rýchlosťou, že nvidia sledovať programy, tak si nejsem naozaj istá, ak by jej FSB, alebo nie, kde ešte v počítači mám skontrolovať môj autobus rýchlosťou? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Ide skutočne o rýchlosti vám grafické čipu a pamäťových čipov. Celkovo lepší, novšie čipy bežať pri vyšších rýchlostiach hodiny nie je veľmi odlišný od CPU hodiny rýchlosťou. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ovšem, rovnako ako dave povedal, tie frekvencie, ktoré sú vyslaní hodiny rýchlosťou, keď vaši priatelia sú vyššie, a to s najväčšou pravdepodobnosťou znamená, že má novší GFX kartu. hodiny rýchlostiach tendenciu zvyšovať s tým lepšie je karta, ale to nie je jediný faktor int ten výkon karty. Avšak vo všeobecnosti (atleast s vyšším konci kariet v okamihu) ATI kariet majú oveľa vyššia v porovnaní s hodinami rýchlostný Nvidia, ale ak výkonu docela podobné. |
|
| |||
| |||
| To je tiež akýmsi odkazom na moje ďalšie problém na týchto fórach, ktoré ma nvlddmkm problému, ku ktorému dochádza práve teraz, som kontrolu rýchlosti zbernice na nvidia a sledovať jeho povedať, že všetky autobusové rýchlosti na 0mhz, FSB , pamäti a GPU jadro (mimochodom som aj v núdzovom režime) prečo sa to všetko na nule? Pretože som v núdzovom režime? alebo iného dôvodu .. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že je jednoducho niečo zle s Nvidia monitora, ste vyskúšali akékoľvek iné sledovania programov (ako je CPU-Z a GPU-Z)? |
|
| |||
| |||
| Výsledky budú pravdepodobne zkreslený, v núdzovom režime. |
|
| |||
| |||
| Jo, je to bezpečný spôsob, že je to robí. Ok díky za informácie o rýchlosti zbernice Myslím, že som dobrý, že sa hneď. |
|
| |||
| |||
| ok, tvoje vítajú. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rýchlosti musia FSB zápasu? | James Justin Harrell | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 22. december 2007 07:09 |
| FSB rýchlosti | robina80 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 1. december 2007 11:38 |
| Ram rýchlosti | xactly | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 2. September 2007 17:26 |
| Stiahnuť rýchlosti | barnseytheref | Všeobecné Software Chat | 1 | 27. júl 2007 02:03 |
| Pripojenie rýchlosťou. | Závada | Web Design, hosting & SEO | 2 | 26. September 2006 12:09 |
| Thread Tools | |
| |