![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, управо сам био задивљен, што зависи о брзинама аутобус? оно што одређује их, као и ГПУ језгра меморије ГПУ ГПУ цоре (3Д) - 540МХз ГПУ меморије - 702МХз Имам Куад цоре процесор 2.40гхз Што ме чуди о томе да је мој пријатељ има дуал цоре компјутер још његов аутобус брзине су много већи од мина. зашто? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| бус спеед шта си ти на око? Да ли говоримо о предњој страни аутобуског (ФСБ) брзине? ако сте, то је на брзину ЦПУ прометују на, ЦПУ-а су нешто зове умножитеља, то је вредност која је обично око 10 исх, дати или узети мало, зависно о ЦПУ породице, то је одређена Нортх бридге чип на матичне плоче. Разлог његова двобој има већи ФСБ јер ће вероватно бити његов ЦПУ множилац има мању вредност (што значи да се исти цлоцк спеед, виши ФСБ је потребно) (помножите Умножитељ по ФСБ и добијате цлоцк спеед)
| |||
| |||
| заправо, ја стварно не знам ништа о аутобуским брзинама и ја је се односе на аутобус који убрзава НВИДИА монитор показује, па нисам сигуран ако стварно својим ФСБ или не, где другде на рачунару могу ли провјерити свој аутобус брзинама? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Они су ефикасно брзинама од вас графичка чипа и меморије чипа. Генерално бољи, новији чипови радити на вишим брзинама сат не разликује се много ЦПУ цлоцк брзине. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Да, као што су Даве рекао, оне фреквенције које су постављене на сат убрзава, ако се твоји пријатељи су већи, то највероватније значи да има новији гфкс картицу. сат убрзава тенденцију повећати са боље је картица, али то није једини фактор инт он обављање картици. Но уопштено (атлеаст са већим енд картице у тренутку) АТИ картице имају много већу брзину у односу на сат НВИДИА, али ако перформаце прилично слично. |
|
| |||
| |||
| Ово је такође облик се односе на моје друге проблем на овим форумима, о мој нвлддмкм проблем, који се појављује управо сада, И'м цхецкинг аутобуског брзинама на монитор НВИДИА и његове теллинг ме да све аутобуске брзине су на 0мхз, ФСБ , меморије и ГПУ језгра (уз пут Ја сам такође у безбедном начину рада) зашто је то све на нулу? Будући да сам у безбедном начину рада? или неки други разлог .. |
|
| |||
| |||
| Мислим да постоји само нешто у реду са НВИДИА монитор, да ли сте покушали све друге праћење програма (као што су ЦПУ-З и ГПУ-З)? |
|
| |||
| |||
| Резултати ће вероватно бити скеуед у безбедном начину рада. |
|
| |||
| |||
| Ыеах, своју 'сигуран тај начин догађај тај. Ок хвала за информације о аутобуским брзинама мислим да сам добар с тим сада. |
|
| |||
| |||
| ок, твој добродошли. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мора ФСБ брзине Матцх? | Џејмс Јустин Харрелл | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 22 децембар 2007 07:09 |
| ФСБ брзине | робина80 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 1 децембар 2007 11:38 |
| Рам брзина | ксацтлы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 2. Сеп 2007 17:26 |
| Доунлоад брзина | барнсеытхереф | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 27. јула 2007 02:03 |
| Цонецтион брзинама. | Глитцх | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 26. Сеп 2006 12:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |