az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

İş Hızı

Reply

Konu Araçları
Old 9 Ekim 2008, 14:54
Üye Grubu

Default İş Hızı

Merhaba, Ben sadece, ne otobüs hızları yapmak bağlıdır merak ediyorum? ne, GPU çekirdek ve GPU bellek gibi onları belirler

GPU çekirdeği (3D) - 540MHz
GPU memory - 702MHz

Ben dört çekirdekli işlemci 2.40GHz var

Peki ya bu benim bir arkadaşım benim daha çift çekirdekli bilgisayar yine de veri yolu hızları çok yüksektir sahip olduğunu merak yaptı. niçin?
Old 9 Ekim 2008, 15:00
Bağış Grubu

Default İş Hızı

Otobüs ne hız size bahsediyorsun? Sen Ön veri yolu (FSB) hız bahsediyorsun? Eğer sen, bu işlemci çalıştığı hız's, CPU şey bir çarpanı olarak adlandırılan, bu genellikle 10 ish vermek veya işlemci ailesi birkaç bağlı olarak almak yaklaşık bir değer, bu kuzey köprüsü yonga üzerinde belirlenir anakart. Nedeni onun düello çünkü CPU (aynı saat hızı, daha yüksek bir FSB) (Multiply Çarpanı FSB tarafından tabi olsun anlam daha düşük bir çarpan değeri ve saat hızı olsun) muhtemelen olacak daha yüksek bir FSB vardır

Eğer senin hakkında, orada, eğer size ayrıntılı ebil değil olduğunuzu bus hızı nedir?

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 9 Ekim 2008, 16:05
Üye Grubu

Default İş Hızı

aslında i gerçekten veri yolu hızları eğer onun FSB ya da değil, nereye başka bilgisayarda benim veri yolu hızları kontrol edebilirsiniz Nvidia ekran gösterir, bu yüzden gerçekten emin değilim atıfta bulunuyordu veri yolu hızları ve i hakkında bir şey bilmiyordu?
Old 9 Ekim 2008, 16:09
Yönetici Grubu

Default İş Hızı

Alıntı:
Originally Posted by polakstanek View Post
Merhaba, Ben sadece, ne otobüs hızları yapmak bağlıdır merak ediyorum? ne, GPU çekirdek ve GPU bellek gibi onları belirler

GPU çekirdeği (3D) - 540MHz
GPU memory - 702MHz

Ben dört çekirdekli işlemci 2.40GHz var

Peki ya bu benim bir arkadaşım benim daha çift çekirdekli bilgisayar yine de veri yolu hızları çok yüksektir sahip olduğunu merak yaptı. niçin?
Bu saat hızları veri yolu hızları değildir.

Bunlar etkili ve hızları grafik çipi ve bellek yongası.

Genellikle daha iyi, yeni yongalar yüksek saat çalıştırmak çok işlemci saat hızları farklı değil hızlandırır.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 Ekim 2008, 23:52
Bağış Grubu

Default İş Hızı

Eğer arkadaşlar yüksektir Yea gibi, dave, bu frekanslar sizin yayınlanmıştır dedi saat hızları vardır, büyük olasılıkla o daha yeni bir gfx kartı anlamına gelir. saat hızları ile daha iyi bir kart, ancak bu tek faktör int değildir artış eğilimi kartın o performans. Ancak genel olarak (şu anda daha yüksek uç kartları ile) ATI kartlar atleast, ama eğer verimlilik oldukça benzer bir çok daha yüksek saat hızı Nvidia göre var.
Old 10 Ekim 2008, 21:03
Üye Grubu

Default İş Hızı

Ben nvidia monitörde veri yolu hızları kontrol kulüpler Bu da benim diğer sorun bu forumları, ki şu anda ortaya benim nvlddmkm sorun hakkında yönlendirme tür ve onun 0mhz, FSB tüm otobüs hızları nelerdir beni anlatmaya , bellek ve GPU çekirdek ben de güvenli modda kulüpler şekilde () tarafından

neden tüm sıfırdan o? Çünkü güvenli modda mi? veya başka bir nedenle ..
Old 11 Ekim 2008, 02:36
Bağış Grubu

Default İş Hızı

Orada Nvidia ekran ile sadece bir yanlış düşünüyorsun, diğer izleme programlarının CPU (gibi-Z ve GPU-Z) denedi?
Old 11 Ekim 2008, 04:30
Yönetici Grubu

Default İş Hızı

Sonuç muhtemelen güvenli modda çarpık olacaktır.
Old 11 Ekim 2008, 07:36
Üye Grubu

Default İş Hızı

Yeah, it's güvenli mod thats yapıyor ki. Ben artık iyi olduğumu düşünüyorum veri yolu hızları hakkında bilgi için ok thanks.
Old 11 Ekim 2008, 08:32
Bağış Grubu

Default İş Hızı

ok, your welcome.
Reply

Register

Bookmarks