![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben sadece, ne otobüs hızları yapmak bağlıdır merak ediyorum? ne, GPU çekirdek ve GPU bellek gibi onları belirler GPU çekirdeği (3D) - 540MHz GPU memory - 702MHz Ben dört çekirdekli işlemci 2.40GHz var Peki ya bu benim bir arkadaşım benim daha çift çekirdekli bilgisayar yine de veri yolu hızları çok yüksektir sahip olduğunu merak yaptı. niçin? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otobüs ne hız size bahsediyorsun? Sen Ön veri yolu (FSB) hız bahsediyorsun? Eğer sen, bu işlemci çalıştığı hız's, CPU şey bir çarpanı olarak adlandırılan, bu genellikle 10 ish vermek veya işlemci ailesi birkaç bağlı olarak almak yaklaşık bir değer, bu kuzey köprüsü yonga üzerinde belirlenir anakart. Nedeni onun düello çünkü CPU (aynı saat hızı, daha yüksek bir FSB) (Multiply Çarpanı FSB tarafından tabi olsun anlam daha düşük bir çarpan değeri ve saat hızı olsun) muhtemelen olacak daha yüksek bir FSB vardır
| |||
| |||
| aslında i gerçekten veri yolu hızları eğer onun FSB ya da değil, nereye başka bilgisayarda benim veri yolu hızları kontrol edebilirsiniz Nvidia ekran gösterir, bu yüzden gerçekten emin değilim atıfta bulunuyordu veri yolu hızları ve i hakkında bir şey bilmiyordu? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Bunlar etkili ve hızları grafik çipi ve bellek yongası. Genellikle daha iyi, yeni yongalar yüksek saat çalıştırmak çok işlemci saat hızları farklı değil hızlandırır. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Eğer arkadaşlar yüksektir Yea gibi, dave, bu frekanslar sizin yayınlanmıştır dedi saat hızları vardır, büyük olasılıkla o daha yeni bir gfx kartı anlamına gelir. saat hızları ile daha iyi bir kart, ancak bu tek faktör int değildir artış eğilimi kartın o performans. Ancak genel olarak (şu anda daha yüksek uç kartları ile) ATI kartlar atleast, ama eğer verimlilik oldukça benzer bir çok daha yüksek saat hızı Nvidia göre var. |
|
| |||
| |||
| Ben nvidia monitörde veri yolu hızları kontrol kulüpler Bu da benim diğer sorun bu forumları, ki şu anda ortaya benim nvlddmkm sorun hakkında yönlendirme tür ve onun 0mhz, FSB tüm otobüs hızları nelerdir beni anlatmaya , bellek ve GPU çekirdek ben de güvenli modda kulüpler şekilde () tarafından neden tüm sıfırdan o? Çünkü güvenli modda mi? veya başka bir nedenle .. |
|
| |||
| |||
| Orada Nvidia ekran ile sadece bir yanlış düşünüyorsun, diğer izleme programlarının CPU (gibi-Z ve GPU-Z) denedi? |
|
| |||
| |||
| Sonuç muhtemelen güvenli modda çarpık olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Yeah, it's güvenli mod thats yapıyor ki. Ben artık iyi olduğumu düşünüyorum veri yolu hızları hakkında bilgi için ok thanks. |
|
| |||
| |||
| ok, your welcome. |
![]() |
|
| Bookmarks |