менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Шини

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 жовтня 2008, 14:54
Член групи

Default Шини

Привіт, я була просто цікаво, що ж шини залежить? , Що визначає їх, як основного графічного процесора і графічної пам'яті

Графічний процесор (3D) - 540
GPU Memory - 702MHz

Я чотирьохядерний процесор основного 2.40GHz

Що змусило мене задуматися про те, що мій друг Dual комп'ютері основні проте його швидкість шини набагато вище, ніж у мене. чому?
Old 9 жовтня 2008, 15:00
Донор групи

Default Шини

Автобуси якою швидкістю ви на приблизно? Ви говорите про шині Обкладинка (FSB) швидкості? Якщо ти, от швидкість процесора працює на частоті, процесор мають так званий мультиплікатор, це значення, яке зазвичай становить близько 10 ISH, давати чи приймати кілька залежно від родини процесор, це визначається Північний міст на чіпі платі. Причина, чому його поєдинок має вищу ФСБ буде, ймовірно, тому, що його процесор має більш низьке значення множника (тобто щоб отримати той же частотою, необхідні більш високої FSB) (помножити мультиплікатор ФСБ, і ви отримаєте тактова частота)

Якщо це шини ви знаходитесь на О, ось воно, якщо вона Вам не вдалося розробити?

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 9 жовтня 2008, 16:05
Член групи

Default Шини

Насправді я дійсно не знаю нічого про шинах, і я мав на увазі шин, який показує NVIDIA монітора, так що я не зовсім впевнений, якщо його ФСБ чи ні, де ще на комп'ютері, я можу перевіряти свої швидкістю автобуса?
Old 9 жовтня 2008, 16:09
Адміністратор групи

Default Шини

Цитата:
Спочатку Написав polakstanek View Post
Привіт, я була просто цікаво, що ж шини залежить? , Що визначає їх, як основного графічного процесора і графічної пам'яті

Графічний процесор (3D) - 540
GPU Memory - 702MHz

Я чотирьохядерний процесор основного 2.40GHz

Що змусило мене задуматися про те, що мій друг Dual комп'ютері основні проте його швидкість шини набагато вище, ніж у мене. чому?
Такі тактовою частотою не шини.

Вони ефективно швидкостях ви графічного чіпа і пам'яті чіпа.

Взагалі краще, нові чіпи працювати на високих тактових частотах, не сильно відрізнявся від швидкості тактовою.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 9 жовтня 2008, 23:52
Донор групи

Default Шини

Так, як Дейв сказав, ті частоти, які вас в курсі є тактові частоти, якщо ваші друзі вище, то, швидше за все, означає, що він має більш нову GFX карта. тактова частота, як правило, зростає зі збільшенням кращою карти, однак це не єдиний фактор Int він продуктивність карти. Проте в цілому (Atleast з вищою метою карт на даний момент) ATI карти мають набагато більш високу тактову частоту в порівнянні з NVIDIA, але якщо продуктивністю досить схожі.
Old 10 жовтня 2008, 21:03
Член групи

Default Шини

Це також відсортувати посилання на мої інші проблеми на цих форумах, про моє nvlddmkm проблема, яка відбувається прямо зараз, я перевірка шини на NVIDIA монітора і його говорив мені, що всі швидкості автобуса знаходяться на 0mhz, ФСБ , пам'яті і графічного ядра (до речі, я теж в безпечному режимі)

Чому це все з нуля? Тому що я в безпечному режимі? або з іншої причини ..
Old 11 жовтня 2008, 02:36
Донор групи

Default Шини

Я думаю, що це просто щось неправильно з монітором Nvidia, випробували на собі ніяких інших програм моніторингу (наприклад, CPU-Z і GPU-Z)?
Old 11 жовтня 2008, 04:30
Адміністратор групи

Default Шини

Результати, ймовірно, буде перекіс в безпечному режимі.
Old 11 жовтня 2008, 07:36
Член групи

Default Шини

Так, це безпечно Thats режимі, що робить. Ok Дякуємо за інформацію з шини Я думаю, що я добре з цим.
Old 11 жовтня 2008, 08:32
Донор групи

Default Шини

ОК, ваш прийом.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.