![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт, я була просто цікаво, що ж шини залежить? , Що визначає їх, як основного графічного процесора і графічної пам'яті Графічний процесор (3D) - 540 GPU Memory - 702MHz Я чотирьохядерний процесор основного 2.40GHz Що змусило мене задуматися про те, що мій друг Dual комп'ютері основні проте його швидкість шини набагато вище, ніж у мене. чому? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Автобуси якою швидкістю ви на приблизно? Ви говорите про шині Обкладинка (FSB) швидкості? Якщо ти, от швидкість процесора працює на частоті, процесор мають так званий мультиплікатор, це значення, яке зазвичай становить близько 10 ISH, давати чи приймати кілька залежно від родини процесор, це визначається Північний міст на чіпі платі. Причина, чому його поєдинок має вищу ФСБ буде, ймовірно, тому, що його процесор має більш низьке значення множника (тобто щоб отримати той же частотою, необхідні більш високої FSB) (помножити мультиплікатор ФСБ, і ви отримаєте тактова частота)
| |||
| |||
| Насправді я дійсно не знаю нічого про шинах, і я мав на увазі шин, який показує NVIDIA монітора, так що я не зовсім впевнений, якщо його ФСБ чи ні, де ще на комп'ютері, я можу перевіряти свої швидкістю автобуса? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Вони ефективно швидкостях ви графічного чіпа і пам'яті чіпа. Взагалі краще, нові чіпи працювати на високих тактових частотах, не сильно відрізнявся від швидкості тактовою. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Так, як Дейв сказав, ті частоти, які вас в курсі є тактові частоти, якщо ваші друзі вище, то, швидше за все, означає, що він має більш нову GFX карта. тактова частота, як правило, зростає зі збільшенням кращою карти, однак це не єдиний фактор Int він продуктивність карти. Проте в цілому (Atleast з вищою метою карт на даний момент) ATI карти мають набагато більш високу тактову частоту в порівнянні з NVIDIA, але якщо продуктивністю досить схожі. |
|
| |||
| |||
| Це також відсортувати посилання на мої інші проблеми на цих форумах, про моє nvlddmkm проблема, яка відбувається прямо зараз, я перевірка шини на NVIDIA монітора і його говорив мені, що всі швидкості автобуса знаходяться на 0mhz, ФСБ , пам'яті і графічного ядра (до речі, я теж в безпечному режимі) Чому це все з нуля? Тому що я в безпечному режимі? або з іншої причини .. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що це просто щось неправильно з монітором Nvidia, випробували на собі ніяких інших програм моніторингу (наприклад, CPU-Z і GPU-Z)? |
|
| |||
| |||
| Результати, ймовірно, буде перекіс в безпечному режимі. |
|
| |||
| |||
| Так, це безпечно Thats режимі, що робить. Ok Дякуємо за інформацію з шини Я думаю, що я добре з цим. |
|
| |||
| |||
| ОК, ваш прийом. |