![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| PC Спецификация PSU: Тиха 600W Комутация Захранване MoBo: Asus P5Q P45 чипсет Процесор: Intel Core2 Quad Q9450 2.66GZ / Арктика Охладителна фризер 7 Pro RAM: корсар GDDR2 2GB Grpahics карта: NVidia 9800GT 512MB Всички по-хубава icute случай (тази с най-гигант вентилатор в предната част) Im като зелена трева, както тук, така че моля уведомете ме, ако U нужда от повече информация. Im просто intrested дали мога да го направя с това, което имам тук. TF2 е abit бавно АТМ и мислех, че може би по-ниско от ВЕИ и O / C на процесора и да видим, ако се сдобия с ПОДОБРЯВАНЕНА. Ако мога да направя това, до каква нива? I DONT искат да вървят в граници, само с едно малко тласък на какво можем да направим. Всички съвети ще бъдат от полза, наздраве. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само да знаете Ram'll се DDR2, а не GDDR2 - това е просто графични карти.
Сигурен съм, че можете да - особено с AM охладител. Колко далече ще зависи, просто увеличат постепенно и да видим колко далеч може да получите със системата остават стабилни. Тъй като препратка към това, което биха могли да бъдат в състояние да отида аз OC'd ми Q6600 наскоро на фондова HSF. От 2.4GHz> 3.40GHz Това е най 3,15 сега обаче, е 3,40, но това е най-висок стабилен часовник. Така че аз уповавам се започне от създаването на фабриката 2,66, вие лесно може да се 3.5GHz, доста по-вероятно, просто отидете доколкото сте доволни или докато тя се срива. Ако блокира само стига назад чак до последната стабилна часовник. Моята система: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би искате да замените, че PSU, преди да го удари нагоре.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Колко далеч може да стигне Вие Overclock един Core 2 Duo 2,6? | MeTal Dragon | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 18-ти ноември 2009 09:56 |
| Overclock ми монтирам? | xZoDiACx | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 7 юли 2009 19:58 |
| Overclock? Проблемът се случва | ashaiba | Графика на карти & Монитори | 2 | 21 Март 2008 23:46 |
| Overclock q6600 | ironsferret | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 18 Март 2008 13:03 |
| Мога ли да overclock на ...... | Борсук | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 18 Jan 2008 16:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |