![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| PC Specifikace PSU: Tichý 600W Switching Napájení MoBo: Asus P5Q P45 Čipset CPU: Intel Core2 Quad Q9450 2.66GZ / Arctic Chlazení mrazák 7 Pro Ram: Corsair GDDR2 2gb Grpahics karta: nVidia 9800GT 512mb To vše v příjemném icute případě (ten se obří ventilátor v přední) Im jako zelená jako tráva tady tak mi říct, je-li u potřeba žádné další informace. Im intrested jen pokud to mohu udělat s tím, co jsem tady. TF2 je pomalý abit atm a myslel jsem, že možná sníží res a O / C CPU a zjistit, jestli i získat improvment. Pokud to mohu udělat, do jaké úrovně? i dont want to běh na limity, jen trochu zvýšit s tím, co může udělat. Jakákoli pomoc by mohla být užitečná, fandí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen na vás informovali o Ram'll být DDR2, ne GDDR2 - to je jen grafické karty.
Jsem si jistý, že může - zejména s AM chladiče. Jak dalece bude záležet jen krok postupně a vidět, jak daleko můžete přejít na systém stabilní. Jako odkaz na to, co jste mohli dostat OC'd jsem nedávno mého Q6600 na akciové HSF. Od 2.4GHz> 3.40GHz Je to na 3,15 když hned, ale to bylo 3,40 nejvyšší stabilní hodiny. Tak jsem se asi od tovární nastavení 2,66 byste mohli snadno dostat 3.5GHz, velmi pravděpodobně více, stejně tak velké, jak se Vám, nebo dokud se zhroutí. Pokud došlo ke zhroucení jen srazit zpátky do poslední stabilní hodiny. Můj systém: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtít nahradit PSU, že před tím, než se rány.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|