μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Μπορώ να κάνω overclock τον υπολογιστή μου; αν μπορώ, σε ποιο βαθμό;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Ιούνη 2009, 14:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μπορώ να κάνω overclock τον υπολογιστή μου; αν μπορώ, σε ποιο βαθμό;

PC Προδιαγραφή

PSU: Αθόρυβο 600W Switching Τροφοδοτικό

MoBo: Asus P5Q P45 Chipset

CPU: Intel Core2 Quad Q9450 2.66GZ / Arctic Cooling καταψύκτη 7 Pro

Ram: Corsair GDDR2 2GB

Grpahics Card: Nvidia 9800GT 512MB

Όλα σε ένα ωραίο icute περίπτωση (το ένα με το γιγάντιο ανεμιστήρα στο μπροστινό του μέρος)

Im ως πράσινο γρασίδι ως εδώ γι 'αυτό σας παρακαλώ να μου πείτε αν και καμία ανάγκη για περισσότερες πληροφορίες.

Im intrested μόνο αν μπορώ να κάνω με αυτό που έχω εδώ. TF2 είναι αργή abit atm και σκέφτηκα ίσως μειώσει το res και O / C η CPU και να δω αν πάρετε μια improvment.

Αν μπορώ να το κάνουμε, σε ποιο επίπεδο; i dont θέλουν λειτουργίας για τα όρια, μόνο μια μικρή ώθηση σε ό, τι μπορούμε να κάνουμε.

Κάθε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη, cheers.
Old 3 Ιούνη 2009, 15:02
Ομάδα Δωρητών

Απλά για να σας ενημερώσουμε τον Ram'll να DDR2, δεν GDDR2 - αυτό είναι μόνο κάρτες γραφικών.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε - και ιδίως με μια AM δροσερότερες.

Πόσο μακριά θα εξαρτηθεί μόνο εντείνουν σταδιακά και να δούμε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με το σύστημα που παραμένουν σταθερές.

Ως αναφορά για το τι μπορεί να είστε σε θέση να μου OC'd πρόσφατα μου Q6600 σε stock HSF.

Από 2.4GHz> 3.40GHz

Είναι στο 3,15 τώρα όμως, αλλά το 3,40 είναι υψηλότερο σταθερό ρολόι.

Υπολογίζω λοιπόν ξεκινώντας από την εργοστασιακή ρύθμιση του 2,66, θα μπορούσε εύκολα να 3.5GHz, πολύ πιο πιθανόν, μόλις φθάνουν μέχρι είστε ικανοποιημένοι ή μέχρι να κολλάει.

Εάν η λειτουργία διακοπεί μόλις χτυπήσει πίσω μέχρι και την τελευταία σταθερή ρολόι.
Old 3 Ιούνη 2009, 18:30
Ομάδα Δωρητών

Μήπως θέλετε να αντικαταστήσει αυτό το PSU πριν ανατιναχθεί.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πόσο μακριά μπορεί να σας Overclock ένα Core 2 Duo 2,6; Metal Dragon Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 9 18 Νοέμβρη 2009 09:56
Overclock My εξέδρας; xZoDiACx Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 7 7 Ιουλ 2009 19:58
Overclock; πρόβλημα συμβαίνει ashaiba Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 21 Μαρ 2008 23:46
Overclock q6600 ironsferret Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 18 Μαρ 2008 13:03
Μπορώ να το overclock ...... Ο Ασβός Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 18 Ιαν 2008 16:18
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.