![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PC Specifikacija PSU: Silent Napajanje 600W Switching MoBo: Asus P5Q P45 chipset CPU: Intel Core2 Quad Q9450 2.66GZ / Arctic Cooling zamrzivačom 7 Pro Ram: 2GB gusar GDDR2 Grpahics Card: NVidia 9800GT 512MB Sve je u lijepoj icute slučaj (jedna s golemim ventilatora na prednjem dijelu) Im kao trava zelena kao ovdje pa molim vas recite mi ako je potrebno u bilo kojem detaljnije. Im intrested samo ako ja mogu učiniti s onim što sam ovdje. TF2 je abit sporo ATM i mislio sam, možda i niža res O / C CPU i vidjeti ako ja dobiti Unapređenje. Ako ja mogu učiniti, da ono što razine? ja dont ištanje to trčanje na granice, samo malo pogurati na ono što može učiniti. Bilo koji savjet bila bi korisna, klicati. |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je da znaš na Ram'll biti DDR2, ne GDDR2 - to je samo grafičke kartice. Siguran sam da možete - posebice s SAM hladnjak. Koliko daleko će ovisiti, samo korak do postupno i vidite kako daleko možete dobiti s preostalih sustav stabilan. Kao referenca za ono što bi moglo biti u mogućnosti da biste dobili moj OC'd sam nedavno na Q6600 dioničko HSF. Od 2.4GHz> 3.40GHz To je sada ipak na 3,15, a 3,40 je najviši stabilne sat. Zato sam izračunati počevši od tvornica postavljanje 2,66, mogli lako doći 3.5GHz, više prilično vjerojatno, samo idi koliko ste zadovoljni ili dok on crashes. Ako je samo kucam crashes natrag dolje do zadnje stabilne sat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda želim zamijeniti PSU da prije puše gore.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| How Far Can You Overclock Intel Core 2 Duo 2,6? | METAL Dragon | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 18 studeni 2009 09:56 |
| Overclock Moj katarka? | xZoDiACx | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 7. srpnja 2009 19:58 |
| Overclock? Problem se događa | ashaiba | Graphics Cards & Monitors | 2 | 21. ožujak 2008 23:46 |
| Overclock q6600 | ironsferret | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 18. ožujak 2008 13:03 |
| Mogu li se overclock ...... | The jazavac | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 18 siječanj 2008 16:18 |
| Thread Tools | |
| |