![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| PC Specifikáció PSU: Silent 600W Kapcsolóüzemű tápegység MoBo: ASUS P5Q P45 lapkakészlet Processzor: Intel Core2 Quad Q9450 2.66GZ / Arctic Cooling freezer 7 Pro RAM: Corsair GDDR2 2GB Grpahics kártya: NVidia 9800GT 512MB Minden szép icute esetében (az egyik az óriás ventillátor elöl) Im a zöld fű, mint itt, kérem, mondja meg, és ha szükséges minden egyéb információ. Im csak intrested Ha meg tudom csinálni azt, mi van itt. TF2 az Abit atm lassú és arra gondoltam talán kisebb a dolog, és O / C a CPU, és ha kap egy improvment. Ha meg tudom csinálni, hogy milyen szint? i dont akarom futó korlátok, csak egy kis lökést, mit tehetek. Minden tanácsadás lenne hasznos, cheers. |
|
| |||
| |||
| Just to let you know a Ram'll a DDR2, nem GDDR2 - hogy csak grafikus kártyákat. Biztos vagyok benne, akkor - különösen az AM hűvösebb. Milyen mértékben függ majd, csak lépésben fokozatosan, és hogy meddig lehet kapni a rendszer stabilizálódott. Ennek hogy mit lehet tenni, hogy az I. OC'd én Q6600 közelmúltban a tőzsdén HSF. Feladó 2.4GHz> 3.40GHz Ez a 3,15 most bár, de 3,40 volt a legmagasabb stabil óra. Szóval azt hiszem kezdődően gyári beállítását 2,66, akkor könnyen 3.5GHz, több nagyon valószínű, csak menni, amennyire csak Önnek, illetve addig, amíg összeomlik. Ha ez most lefagy Kopogásgátló vissza egészen a legutóbbi stabil óra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy szeretné, hogy az említett PSU előtt robban fel.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| How Far Can You Overclock Core 2 Duo 2.6? | Metal Dragon | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | November 18, 2009 09:56 |
| Overclock My Rig? | xZoDiACx | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 7. július 2009 19:58 |
| Overclock? probléma történik | ashaiba | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 21. március 2008 23:46 |
| Overclock q6600 | ironsferret | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 18. március 2008 13:03 |
| Can I overclock a ...... | A borz | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 18. január 2008 16:18 |
| Téma eszközök | |
| |