![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| מפרט מחשב PSU: החלפת שותק 600W Power supply MoBo: ASUS P5Q P45 שבבים CPU: Intel Core2 Quad Q9450 2.66GZ / הארקטי המקפיא Cooling 7 Pro ראם: Corsair GDDR2 2GB Grpahics אשראי: Nvidia 9800GT 512MB הכל יפה icute מקרה (אחד עם מעריץ ענק לעבר הקדמי) IM כמו דשא ירוק כמו כאן אז בבקשה תגידי לי אם U צריך יותר מידע. Im intrested רק אם אני יכול לעשות את זה עם מה שיש לי כאן. TF2 הוא abit איטי ATM ו חשבתי אולי להנמיך את מיל ו O / C של CPU, ולראות אם אוכל לקבל improvment. אם אני יכול לעשות את זה, למה רמות? אני רוצה את זה dont לפעול על גבולות, רק קצת כדי לשפר את מה שהיא יכולה לעשות. כל עצה יהיה מועיל, לחיים. |
|
| |||
| |||
| רק כדי ליידע אותך על Ram'll להיות DDR2, אין GDDR2 - כי רק כרטיסי מסך. אני בטוח שאתה יכול - במיוחד בבוקר עם מקרר. כמה רחוק יהיה תלוי, רק להגביר בהדרגה ולראות כמה רחוק אתה יכול להגיע עם המערכת נותרו יציבים. כפי הפניה למה אתה עלול לקבל את האפשרות לקבל את Q6600 אני OC'd לאחרונה על המניה HSF. מאת 2.4GHz> 3.40GHz זה בשעה 3.15 למרות עכשיו, אבל זה היה 3.40 יציבה השעון הגבוהה ביותר. אז אני מתחיל לחשוב מן המפעל הגדרה של 2.66, אתה יכול בקלות לקבל 3.5GHz, יותר למדי כנראה, פשוט לך עד כמה אתה מרגיש בנוח או עד קריסות. אם זה קורס רק לדפוק אותה בחזרה עד אחרון יציבה השעון. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי כדאי להחליף את PSU לפני למעלה מכות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כמה רחוק אתה יכול Overclock Core 2 Duo 2.6? | Metal Dragon | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | 18 נובמבר 2009 09:56 |
| Overclock אזור חבל? | xZoDiACx | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 7 יולי 2009 19:58 |
| Overclock? הבעיה קורה | ashaiba | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 21st מרץ 2008 23:46 |
| Overclock q6600 | ironsferret | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 18 מרץ 2008 13:03 |
| האם אני יכול overclock את ...... | The Badger | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 18 ינואר 2008 16:18 |
| שרשרת כלים | |
| |