![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PC Specifikācija PSU: Silent 600W Barošana MOBO: Asus P5Q P45 Chipset Procesors: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GZ / Arctic Cooling saldētava 7 Pro RAM: Corsair GDDR2 2GB Grpahics Card: NVidia 9800GT 512MB Visi jauka icute gadījums (viens ar milzu ventilators priekšā) Im kā zaļš kā zāle šeit tāpēc, lūdzu, pasakiet man, ja u vajadzīgs vairāk info. Im tikai intrested, ja es varētu darīt to ar ko es esmu šeit. TF2 ir ABIT lēns atm, un es domāju, varbūt zemāks res un O / C CPU un redzēt, ja man improvment. Ja es varētu darīt to, kādā līmenī? i dont gribu tā darbojas uz robežas, tikai nedaudz palielināja to, ko tā var darīt. Jebkuru konsultāciju, kas būtu noderīga, ovācijām. |
|
| |||
| |||
| Tikai jums zināt Ram'll ir DDR2, ne GDDR2 - tas ir tikai grafikas kartes. Es esmu pārliecināts, ka varat - īpaši AM cooler. Cik lielā mērā būs atkarīgs tikai pastiprinās pakāpeniski un redzēt, cik tālu jūs varat ar sistēmas paliek nemainīga. Kā atsauce uz to, kas Jums varētu būt iespēja saņemt es OC'd mana Q6600 nesen par akciju HSF. No 2.4GHz> 3.40GHz Tas ir 3,15 tagad gan, bet 3,40 tas bija augstākais stabils pulksteni. Tāpēc es skaitīt, sākot no rūpnīcas iestatījums 2,66, jūs varat viegli iegūt 3.5GHz, vēl diezgan droši vien, tikai tik tālu, cik jūs apmierina vai līdz tam avarē. Ja tā avārija tikai pieklauvēt atpakaļ uz leju, lai pēdējā stabils pulksteni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varētu vēlēties, lai aizstātu šo PSU, pirms tā sitieniem augšu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |