![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| PC Specyfikacja PSU: Silent 600W Przełączanie Zasilanie Mobo: Asus P5Q Chipset P45 CPU: Intel Core2 Quad Q9450 2.66GZ / Arctic Cooling zamrażalni 7 Pro RAM: 2GB Corsair GDDR2 Grpahics Card: NVIDIA 9800GT 512MB All in a nice icute przypadku (jednej z gigantycznych wentylator z przodu) Im jako trawa zielona, jak tutaj, więc proszę powiedz mi, jeśli u potrzebujesz więcej informacji. Im just intrested jeśli mogę zrobić z tym, co mam tutaj. Abit tF2 jest powolny atm i pomyślałem może obniżyć res i O / C procesora i sprawdzić, czy mogę dostać Improvment. Jeśli mogę zrobić to, do jakiego poziomu? i dont want it uruchomione na granicach, tylko nieco zwiększyć, co można w nim zrobić. Wszelkie porady byłyby pomocne, cheers. |
|
| |||
| |||
| Wystarczy, aby znasz Ram'll być DDR2, nie GDDR2 - to tylko kart graficznych. Jestem pewien, że można - zwłaszcza w AM chłodnicy. Jak daleko będzie zależeć tylko krok się stopniowo i sprawdzić, jak daleko można uzyskać z systemu pozostały stabilne. Jako odniesienie do tego, co może się udać I OC'd moje Q6600 niedawno na stanie HSF. Od 2.4GHz> 3.40GHz To co teraz choć 3,15, ale 3,40 to było najwyższe stabilny zegar. Więc liczyć od fabryki ustawienie 2,66, można łatwo dostać 3.5GHz, całkiem prawdopodobnie więcej, tylko sięgać tak daleko, jak Ci lub aż awarii. Jeśli awarii tylko domina go z powrotem w dół do ostatniego stabilnego zegara. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może chcesz zamienić że PSU przed blows up.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|