![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PC Specificaţii PSU: Silent Trecerea 600W Sursa de alimentare MoBo: Asus P5Q P45 Chipset Procesor: Intel Core2 Quad Q9450 2.66GZ / racire congelator Arctic 7 Pro Ram: pirat GDDR2 2GB Grpahics Card: NVidia 9800GT 512MB Toate într-un frumos icute caz (cel cu gigantul ventilator la faţă) Im ca verde ca iarba de aici, aşa încât vă rugăm să-mi spuneţi dacă u nevoie de mai multe informaţii. Im intrested doar dacă pot să o fac cu ceea ce am aici. TF2 este abit lent ATM-uri şi am gândit că poate mai mică de res şi O / C procesorul şi să vezi dacă am obţine o improvment. Dacă pot să fac asta, în ce nivele? i dont vreau rulează în limite, doar un mic impuls pentru a ceea ce se poate face. Orice sfat ar fi de ajutor, noroc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar să vă anunţ că a Ram'll fi DDR2, nu GDDR2 - Asta-i doar carduri grafice.
Sunt sigur ca se poate - mai ales cu un AM cooler. Cât de departe va depinde, doar pas treptat şi să vedeţi cât de departe poţi ajunge cu sistemul rămas stabil. Ca o referire la ceea ce s-ar putea să fie capabil să-I OC'd mea Q6600 recent pe un stoc HSF. De la 2.4GHz> 3.40GHz Este acum, deşi de la 3.15, 3.40, dar a fost cea mai mare este stabil ceas. Asa ca am socoti incepand de la fabrica de setare de 2.66, aţi putea obţine cu uşurinţă 3.5GHz, destul de probabil, mai multe, du-te în ceea ce vă convine sau până când se avariază. Dacă se avariază doar cioc-l înapoi la ultima stabil ceas. Sistemul meu: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar putea să doriţi să înlocuiţi PSU că înainte de a se bate în sus.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |