![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ПЦ Спецификација Псу: Силент Напајање 600У суитцхинг МоБо: Асус П5К П45 цхипсет ЦПУ: Интел Цоре2 Куад К9450 2.66ГЗ / Арцтиц цоолинг замрзивачи 7 Про Рам: 2ГБ гусар ГДДР2 Грпахицс Цард: НВИДИА 9800ГТ 512МБ Све је у лијепој ицуте случај (једна са големи вентилатора на предњем делу) Им као трава зелена као овде па молим вас реците ми ако је потребно у било ком детаљније. Им интрестед само ако ја могу да урадим са оним што сам овде. ТФ2 је абит споро АТМ и мислио сам, можда и нижа рес О / Ц ЦПУ и видети ако ја добити Унапређење. Ако ја могу да урадим, да оно што нивоа? ја донт оскудица да тече на границе, само мало погурати на оно што може да учини. Било који савет била би корисна, клицање. |
|
| |||
| |||
| Довољно је да знаш на Рам'лл бити ДДР2, не ГДДР2 - то је само графичке картице. Сигуран сам да можете - посебно са САМ хладњак. Колико далеко ће зависити, само корак до постепено и видите како далеко можете добити са преосталих систем стабилан. Као референца за оно што би могло бити у могућности за добити мој ОЦ'д сам недавно на К6600 дионичко ХСФ. Од 2.4ГХз> 3.40ГХз То је сада ипак на 3,15, а 3,40 је највиши стабилне сат. Зато сам израчунати почевши од творница постављање 2,66, могли лако доћи 3.5ГХз, више прилично вероватно, само иди колико сте задовољни или док он црасхес. Ако је само куцам црасхес назад доле до задње стабилне сат. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можда желим заменити псу да пре пуше горе.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|