![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
PC Spesifikasyonu
PSU: Sessiz 600W Anahtarlama Güç kaynağı MoBo: Asus P5Q P45 Yongaseti İşlemci: Intel Core2 Quad Q9450 2.66GZ / Arctic Soğutma dondurucu 7 Pro Ram: korsan GDDR2 2GB Grpahics Kartı: NVidia 9800GT 512MB Ön en büyük hayranı olan güzel bir icute halinde (bir) Im olarak yeşil olarak çim eğer U daha fazla bilgi gerek bana söyle lütfen. Eğer i Burada ne var bunu yapabiliyor Im sadece intrested. TF2 yavaş ATM ve belki de RES ve O alt / C CPU ve görmek eğer bir improvment almak Abit olduğunu düşündüm. Eğer i ne düzeyde bunu yapabilirim? I dont bu sınırları, ne yapabilirim sadece biraz artırmaya çalışıyor istiyorum. Herhangi bir tavsiye, şerefe yararlı olacaktır. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sadece bildiğiniz Ram'll DDR2, GDDR2 olmaz için - Bu sadece grafik kartları's.
Senin için eminim - bir PM serin özellikle. Ne kadar bağlı olacak, sadece yavaş yavaş hızlandırmaya ve ne kadar bir sistem istikrarlı kalan ile alabilirsiniz. Ne yeni bir hisse senedi HSF benim Q6600 OC'd almanız mümkün olabilir bir referans olarak. 2.4GHz Gönderen> 3.40GHz Bu 3,15 şimdi de, ama 3,40 bu kadar yüksek sabit saat oldu. Ben fabrika 2,66 ayarı itibaren saymak, kolayca almak, daha çok büyük olasılıkla, sadece kadarıyla veya rahat olduğunuz kadar çöker git 3.5GHz olabilir. Eğer geri aşağı son istikrarlı saat için tak çöker. Benim Sistemi: FordyPC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu PSU önce darbeler kadar değiştirmek isteyebilirsiniz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|