менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Чи можу я розгін ПК? якщо я можу, в якій мірі?

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 червня 2009, 14:44
Нові члени групи

Default Чи можу я розгін ПК? якщо я можу, в якій мірі?

Специфікація ПК

БП: Silent 600W Switching Power Supply

MoBo: Asus P5Q P45 чіпсет

Процесор: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GZ / Arctic Cooling Freezer 7 Pro

Ram: Corsair GDDR2 2GB

Grpahics Card: NVidia 9800GT 512MB

Все в Ніцці icute випадок (одна з гігантським вентилятором на передньому плані)

Im як трава зелена, як тут, так що будь ласка, повідомте мені, якщо і необхідно більше інформації.

Їм просто зацікавило, чи можу я зробити це з того, що я тут. TF2 ABIT є повільним банкомат, і я подумав, може знизити ВДЕ і O / C процесором і подивитися, якщо я отримую удосконалення.

Якщо я можу це зробити, в якому рівні? Я не хочете це працює на кордонах, просто трохи збільшити до того, що вона може зробити.

Будь-які поради будуть корисні, ура.
Old 3 червня 2009, 15:02
Донор групи

Просто, щоб ви знаєте Ram'll бути DDR2, не GDDR2 - це тільки відеокарти.

Я впевнена, що ви можете - особливо з кольором AM.

Наскільки буде залежати тільки нарощувати поступово, і побачити, як далеко ви можете отримати з системою залишається стабільною.

Як вказівка на те, що ви могли б отримати я OC'd мій Q6600 останнім часом на складі HSF.

Від 2.4GHz> 3.40GHz

Це на 3,15, хоча зараз, але 3,40 це було самим високим стабільним годинник.

Тому я вважаю, починаючи з заводської установки 2.66, ви легко отримаєте 3.5 ГГц, цілком ймовірно, більше, просто перейдіть наскільки Вас влаштовує або до аварії.

Якщо вона падає тільки стукіт його назад до останнього стабільного годинник.
Old 3 червня 2009, 18:30
Донор групи

Можна замінити блок живлення, що перш ніж вона вибухає.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як далеко можна розганяти Core 2 Duo 2,6? MetaL Dragon Процесори, материнські плати RAM & 10 Вчора 16:19
Розгін Мій Ріг? xZoDiACx Процесори, материнські плати RAM & 7 7 липня 2009 19:58
Розгін? Проблема відбувається ashaiba Графічні карти & Монітори 2 21 березня 2008 23:46
Розгін Q6600 ironsferret Процесори, материнські плати RAM & 3 18 березня 2008 13:03
Чи можу я розігнати ...... Барсук Процесори, материнські плати RAM & 1 18 січня 2008 16:18
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.