![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Специфікація ПК БП: Silent 600W Switching Power Supply MoBo: Asus P5Q P45 чіпсет Процесор: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GZ / Arctic Cooling Freezer 7 Pro Ram: Corsair GDDR2 2GB Grpahics Card: NVidia 9800GT 512MB Все в Ніцці icute випадок (одна з гігантським вентилятором на передньому плані) Im як трава зелена, як тут, так що будь ласка, повідомте мені, якщо і необхідно більше інформації. Їм просто зацікавило, чи можу я зробити це з того, що я тут. TF2 ABIT є повільним банкомат, і я подумав, може знизити ВДЕ і O / C процесором і подивитися, якщо я отримую удосконалення. Якщо я можу це зробити, в якому рівні? Я не хочете це працює на кордонах, просто трохи збільшити до того, що вона може зробити. Будь-які поради будуть корисні, ура. |
|
| |||
| |||
| Просто, щоб ви знаєте Ram'll бути DDR2, не GDDR2 - це тільки відеокарти. Я впевнена, що ви можете - особливо з кольором AM. Наскільки буде залежати тільки нарощувати поступово, і побачити, як далеко ви можете отримати з системою залишається стабільною. Як вказівка на те, що ви могли б отримати я OC'd мій Q6600 останнім часом на складі HSF. Від 2.4GHz> 3.40GHz Це на 3,15, хоча зараз, але 3,40 це було самим високим стабільним годинник. Тому я вважаю, починаючи з заводської установки 2.66, ви легко отримаєте 3.5 ГГц, цілком ймовірно, більше, просто перейдіть наскільки Вас влаштовує або до аварії. Якщо вона падає тільки стукіт його назад до останнього стабільного годинник. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можна замінити блок живлення, що перш ніж вона вибухає.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як далеко можна розганяти Core 2 Duo 2,6? | MetaL Dragon | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | Вчора 16:19 |
| Розгін Мій Ріг? | xZoDiACx | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 7 липня 2009 19:58 |
| Розгін? Проблема відбувається | ashaiba | Графічні карти & Монітори | 2 | 21 березня 2008 23:46 |
| Розгін Q6600 | ironsferret | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 18 березня 2008 13:03 |
| Чи можу я розігнати ...... | Барсук | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 18 січня 2008 16:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |