![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Напоследък съм обновен ми процесора от AMD Athlon 3800 + с Athlon 5200 + x2 и съм неспособен към обувка с двойна канал режим конфигурация, всичко, което ми се е празен екран с мигащи курсора, не публикувате издава сигнал нищо. В момента Im използват единен канал режим без никакви проблеми. Имам 4 DIMM слотовете на дъската, както следва: - 1 = 2 = жълто черните 3 = черно 4 = жълто. Поставянето на паметта ми, както в жълто или черно слотове = двойно канал Поставянето на моята памет в черен слот и жълти слота = единична канал Имам осъвременяване моя BIOS до последната фърмуер и BIOS е настроен на автоматичното откриване. Аз опитах manualy конфигуриране на паметта в BIOS, включително и с клиенти и напрежение, но все още приучавам обувка в двойна канал .... Всяко Помощ ще бъде много много оценявам Моята система: -- Asus m2n SLI лукс x2 512 корсар xms2 5400 Процесор AMD Athlon 5200 + x2 2.7ghz |
|
| |||
| |||
| Уверете се, че те са едни и същи тип памет IE ** ** Simm, DIMM, или Rimm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изпрати ги върна корсар. Или вашата дънна платка има проблем (малко вероятно) или тояга не съвпадат, която те обещават да направят по-фабрики, така корсар Оплесках този нагоре.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Съжалявам за това, че не се споменава това в оригиналната си пост, но паметта работи глоба в двоен канал режим преди да се повиши моя процесор. Може би те могат да бъдат проблем с контролера на паметта в процесора. По мое мнение мисля, че ако там, където има проблем с паметта контролер, щях да съм като другите стабилност проблеми. Но всяко нещо работи изключително добре, въпреки че му работи само в режим на единична канал |
|
| |||
| |||
| musnt се compat BUD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm това е интересно. А вие казвате, че сте обновени до най-новите BIOS?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Използване на 2, 2 Концертен. Пръчици Арама в Dual Channel режим | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 22 Feb 2009 11:49 |
| Работещи DDR2 памет в Dual Channel Config? | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 15 Feb 2009 07:55 |
| Dual Channel RAM трябва да бъдат същите на други канали? | 4D (Fordy (Форд) Оли | Процесори, дънни платки & RAM | 31 | 29 Дек 2008 09:34 |
| Dual канал | zaone | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 7 Aug 2007 22:34 |
| Dual Channel RAM памет | Каин | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 31 Юли 2007 13:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |