![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem upgradovat můj procesor od AMD Athlon 3800 + na Athlon 5200 + x2 a jsem schopen boot pomocí duální kanál režimu konfigurace, všechny jsem si je prázdná obrazovka s blikající kurzor, no post pípne nic. V tuto chvíli Im pomocí jediného kanálu režimu bez jakýchkoliv problémů. Mám 4 DIMM sloty na desce takto: - 1 = černý 2 = žlutá = 3 černá 4 = žlutá. Uvádění moje paměť v obou žluté nebo černé sloty = duální kanál Uvádění moje paměť černá slot a slot žlutá = jediný kanál Mám aktualizováno můj bios na nejnovější firmware a bios je nastavena na automatické detekce. Jsem se pokusil manuálně konfiguraci paměti v BIOSu, včetně načasování a napětí, ale přesto je zvyklý na duální boot kanál .... Pomoci by bylo velmi ocenily Můj systém: -- Asus M2N SLI Deluxe 2x 512 Corsair xms2 5400 CPU AMD Athlon 5200 + x2 2.7ghz |
|
| |||
| |||
| ujistěte se, že se jedná o stejný typ paměti IE ** ** SIMM, DIMM a RIMM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pošlete jim zpět na Corsair. Buď vaše základní deska má nějaký problém (nepravděpodobné), nebo tyčinky nejsou kryty, které slibují udělat v továrně, tak Corsair zmatený tuhle nahoru.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Omlouváme se za to, kde je to v mé původní místo, ale v paměti pracoval pokutu v duálním režimu kanálu, než jsem upgradovat můj procesor. Možná, že může být problém s pamětí řadiče v cpu. Podle mého názoru si myslím, že pokud se tam, kde problém s řadič paměti, bych se s dalšími problémy stability. Ale všechno funguje mimořádně dobře, i když jeho spuštění pouze jediného kanálu v režimu |
|
| |||
| |||
| musnt být compat pupen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm to je zajímavé. A říkáte, že jste aktualizovány na nejnovější BIOS?