![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα έχω αναβαθμιστεί μου cpu από AMD Athlon 3800 + σε Athlon 5200 + x2 και είμαι σε θέση να εκκινήσετε χρησιμοποιώντας διπλή κανάλι λειτουργίας, έχω όλα είναι μια κενή οθόνη με δρομέα που αναβοσβήνει, μετά δεν τίποτα δεν ηχεί. Αυτή τη στιγμή Im χρησιμοποιώντας μόνο κανάλι λειτουργία χωρίς προβλήματα. Έχω 4 DIMM slots στο διοικητικό συμβούλιο ως εξής: - 1 = μαύρο 2 = κίτρινο 3 = μαύρο 4 = κίτρινο. Κάνοντας τη μνήμη μου και στις δύο το κίτρινο ή μαύρο χρονοθυρίδες = διπλή κανάλι Κάνοντας τη μνήμη μου σε ένα μαύρο και ένα κίτρινο slot = slot μόνο κανάλι Έχω ενημερωθεί μου bios με το τελευταίο firmware και το BIOS έχει ρυθμιστεί σε αυτόματη ανίχνευση. Έχω δοκιμάσει manualy τη ρύθμιση της μνήμης στο BIOS συμπεριλαμβανομένων χρονισμών και για την τάση, αλλά εξακολουθεί να συνηθίζει εκκίνησης σε διπλή κανάλι .... Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ εκτίμησα Το σύστημά μου: -- Asus M2N SLI Deluxe x2 512 Corsair xms2 5400 CPU AMD Athlon 5200 + x2 2.7ghz |
|
| |||
| |||
| βεβαιωθείτε ότι είναι ο ίδιος τύπος μνήμης ** IE ** Simm, ή DIMM Rimm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αποστολή του και πάλι σε Corsair. Είτε σας μητρική πλακέτα έχει πρόβλημα (μάλλον απίθανο) ή οι ράβδοι δεν καλύπτονται, οι οποίες υπόσχονται να κάνουν από το εργοστάσιο, έτσι Corsair messed αυτό πάνω.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Λυπούμαστε για τη μη που παραπέμπουν σε αυτό στην αρχική μου θέση, αλλά η μνήμη λειτούργησε πρόστιμο σε διπλή λειτουργία κανάλι πριν αναβαθμιστεί μου επεξεργαστή. Ίσως μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με τον ελεγκτή μνήμης στο cpu. Κατά τη γνώμη μου, νομίζω ότι εάν υπάρχει όταν ένα πρόβλημα με τη μνήμη ελεγκτή, θα πρέπει να έχουν άλλα προβλήματα σταθερότητας. Αλλά κάθε πράγμα λειτουργεί εξαιρετικά καλά, αν και το μόνο που εκτελείται σε κατάσταση λειτουργίας μόνο κανάλι |
|
| |||
| |||
| musnt να συμ bud |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm αυτό είναι ενδιαφέρον. Και λέτε ότι σας έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία BIOS;
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρησιμοποιώντας 2, 2 Gig. Sticks μνήμης RAM σε Dual Channel Mode | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 22 Φεβ 2009 11:49 |
| Running DDR2 Μνήμη σε Dual Channel Config; | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 15 Φεβ 2009 07:55 |
| Dual Channel RAM πρέπει να είναι το ίδιο για το άλλο κανάλι;; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 31 | 29 Δεκ. 2008 09:34 |
| Διπλή κανάλι | zaone | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 7 Αυγ 2007 22:34 |
| Dual Channel Μνήμες | Κάιν | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 31 Ιουλ 2007 13:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |