![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam nadograđuje moje CPU iz AMD Athlon 3800 + na Athlon 5200 + x2 i Im 'nesposoban to čizma koristeći dvojan kanal modu konfiguracije, sve sam je prazan zaslon sa kursor treperi, nijedan post beeps ništa. Trenutno koristite Im Single Channel modu bez problema. Imam 4 DIMM utora na ploči kako slijedi: - 1 = 2 = crna žuta 3 = crni 4 = žuta. Stavljajući moj memoriju u oba žute ili crne utore = dual kanal Stavljajući moj memoriju u utor i crno žutu utor = Single Channel Imam ažuriraju moj bios na najnoviji firmware i bios postavljeno na automatsko otkrivanje. Pokušao sam ručno konfiguriranje memorije BIOS-u, uključujući vrijeme i napona, no još uvijek ima običaj dual boot u kanal .... Bilo koji pomoć bi bilo vrlo mnogo poštovati Moj sistem: -- Asus m2n sli deluxe x2 512 gusar xms2 5400 CPU AMD Athlon 5200 + x2 2.7ghz |
|
| |||
| |||
| provjerite da li su oni isti tip memorije ** ** Simm IE, ili Rimm DIMM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poslati ih nazad na gusarski brod. Ili vaš matična ploča ima problema (vjerojatno) ili štapići nisu podudarne, što oni obećanje da u tvornici, tako i ovaj gusar messed up.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nažalost za ovo nije spomena u mom originalni post, ali je memorija radila na fino dual modu kanal prije nego što sam Nadograđeni moj procesor. Možda oni svibanj biti problem s memory kontroler u CPU. Po mom mišljenju mislim da ako postoji, gdje je problem s memory kontroler, ja bih imati stabilnost drugih problema. Ali, svaka stvar je trčanje izuzetno dobro iako njeno jedino izvodi u Single Channel modu |
|
| |||
| |||
| musnt biti compat pupoljak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm ovo je zanimljivo. A vi kažete da imate ažuriran na najnoviju BIOS?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Korištenje 2, 2 harpun. Štapovi RAM u Dual Channel Mode | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 22. veljača 2009 11:49 |
| Running DDR2 memorije u Dual Channel Config? | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 15. veljača 2009 07:55 |
| Dual Channel RAM-a mora biti ista na drugim kanal? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CPU, Matične ploče i RAM | 31 | 29. prosinac 2008 09:34 |
| Dvostruki kanal | zaone | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 7. kolovoz 2007 22:34 |
| Dual Channel RAM memorija | Kajin | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 31. srpnja 2007 13:07 |
| Thread Tools | |
| |