![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| לאחרונה יש לי לשדרג את CPU של AMD Athlon 3800 + ל Athlon 5200 + x2 ואני לא מצליח אתחול כפול באמצעות ערוץ במצב תצורה, כל מה שאני מקבל הוא מסך ריק עם הסמן הברקה, שום דבר לכתוב beeps. ברגע Im באמצעות ערוץ אחד במצב ללא בעיות. יש לי 4 dimm משבצות על לוח כדלקמן: - 1 = שחור 2 = צהוב 3 = 4 = צהוב שחור. לשים את הזיכרון בשני צהובים או שחור משבצות = ערוץ כפול לשים את הזיכרון ואת משבצת שחור צהוב משבצת = ערוץ אחד יש לי את עדכון BIOS העדכני ביותר של הקושחה ואת ה-BIOS מוגדר אוטומטית איתור. ניסיתי manualy בהגדרת זיכרון ב-BIOS לרבות timings ו מתח, אבל עדיין הרגל אתחול כפול ערוץ .... עזרה יהיה מאוד מוערך המערכת שלי: -- ASUS m2n SLI Deluxe x2 512 Corsair xms2 5400 מעבד AMD Athlon 5200 + x2 2.7ghz |
|
| |||
| |||
| ודא כי הם מהווים את אותו סוג של זיכרון IE ** ** Simm, Dimm או Rimm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלח אותם לראש Corsair. או את לוח האם יש בעיה (לא סביר) או אזורים כפריים אינם מתאימים, אשר הם מבטיחים לעשות במפעל, כך Corsair messed זה אחד למעלה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| סליחה על שלא הזכרה זאת המקורית שלי לכתוב, אבל הזיכרון עובד בסדר גמור ב ערוץ כפול במצב שלי לפני שאני שדרוג המעבד. אולי הם יכולה להיות בעיה עם הזיכרון ב-CPU הבקר. לדעתי אני חושב שאם יש שם בעיה עם הזיכרון Controller הייתי נתקל בבעיות יציבות אחרות. אבל כל דבר הוא פועל יוצא דופן גם אם כי רק את ערוץ אחד הפועלים במצב |
|
| |||
| |||
| musnt להיות compat נבט |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm זה מעניין. ואתה אומר שיש לך את עדכון ל-BIOS העדכנית ביותר?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| השימוש ב 2, 2 חלטורה. מקלות זיכרון RAM ב Dual Channel מצב | P5200 | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 22 פבר 2009 11:49 |
| הפעלת זיכרון DDR2 Dual Channel Config? | P5200 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | ה -15 בחודש פברואר 2009 07:55 |
| Dual Channel RAM חייב להיות זהה על ערוץ אחר?? | 4d (Fordy (פורד) אולי | CPUs, Motherboards & RAM | 31 | 29 דצמבר 2008 09:34 |
| Dual ערוץ | zaone | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 7 אוגוסט 2007 22:34 |
| Dual Channel זיכרון RAM | קין | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 31 יולי 2007 13:07 |
| שרשרת כלים | |
| |