![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Pastaruoju metu turiu atnaujinti savo procesorius iš AMD Athlon 3800 + iki Athlon 5200 + X2 ir man nepavyko paleisti naudojant dual channel režimu konfigūraciją, visas gaunu yra tuščias ekranas mirksi kursorius, ne po pypsi nieko. Šiuo metu Im naudojant vieną kanalą režimu be jokių problemų. Turiu 4 DIMM ant lentos taip: - 1 = juoda 2 = geltonas 3 = juodas 4 = geltonas. Naudojimas mano atmintis tiek geltonos arba juodos Slots = Dual Channel Naudojimas mano atmintyje juoda lizdą ir geltonas lizdas = vienu kanalu Turiu atnaujinti savo BIOS į naujausią firmware ir BIOS yra nustatyta, kad automatinis nustatymas. Aš išbandžiau rankiniu būdu konfigūruoti iš BIOS įskaitant laikus ir įtampos atminties, tačiau wont boot į Dual Channel .... Any help būtų labai dėkingi Mano sistema: -- Asus M2N SLI Deluxe x2 512 Corsair XMS2 5.400 CPU AMD Athlon 5200 + X2 2.7GHz |
|
| |||
| |||
| įsitikinkite, kad jie yra to paties tipo atminties ** IE ** Simm, DIMM arba RIMM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Send them back to Corsair. Bet jūsų pagrindinė plokštė turi problema (mažai tikėtina), arba lazdelės nesiderina, kurią jie pažadėjo padaryti gamykloje, todėl Corsair sujaukė tai susikurti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Atsiprašome už ne paminėtas šis mano originalus paštu, bet atminties dirbo baudos Dual Channel režimu prieš Aš atnaujinau savo procesorius. Galbūt jie gali būti su atminties valdiklio CPU problema. Mano nuomone, aš manau, kad jei ten, kur su atminties valdiklis problema, aš norėčiau būti, turintys kitų stabilumo problemų. Tačiau viskas, kas veikia labai gerai, nors jos veikia tik vienas kanalas būdas |
|
| |||
| |||
| musnt būti compat bud |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm tai įdomu. Ir pasakyti, kad jūs turite atnaujinti į naujausią BIOS?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naudojant 2, 2 Gig. Lipdukai į RAM Dual Channel režimu | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 22 vasaris 2009 11:49 |
| Veikia atmintis DDR2 Dual Channel Config? | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 15 vasaris 2009 07:55 |
| Dual Channel RAM turi būti tos pačios ant kito kanalo? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 31 | 29 gruodis 2008 09:34 |
| Dual Channel | zaone | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 7 rugpjūtis 2007 22:34 |
| Dual Channel RAM atmintis | Kainas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 31 liepa 2007 13:07 |
| Temos įrankiai | |
| |