![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pēdējā laikā man ir modernizētas manu CPU no AMD Athlon 3800 + uz Athlon 5200 + x2 un es neesmu spējīgs to boot izmantojot divu kanālu režīmā konfigurācija, visi man ir tukša ekrāna ar mirgo kursors, ne pēc pīkstieni neko. Tajā brīdī Im izmanto vienkanāla režīmā bez jebkādām problēmām. Man ir 4 DIMM sloti uz kuģa šādi: - 1 = melns 2 = dzeltens 3 = melna 4 = dzeltens. Liekot manas atmiņas gan dzeltenā vai melnā slots = DUAL CHANNEL Liekot manu atmiņu melnā nišu un dzelteno nišu = vienkanāla Man ir atjaunota mans BIOS uz jaunāko firmware un BIOS ir iestatīts uz auto detection. Es esmu mēģinājis manualy konfigurēšanu atmiņas ieskaitot hronometrāžu un sprieguma BIOS, bet joprojām ir paradis boot divkāršā kanālu .... Any help, būtu ļoti appreciated Mana sistēma: -- Asus M2N SLI Deluxe x2 512 Corsair XMS2 5.400 CPU AMD Athlon 5200 + X2 2.7GHz |
|
| |||
| |||
| lai pārliecinātos, ka tās ir tāda paša tipa atmiņas ** IE ** Simm, DIMM vai Rimm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sūtīt tos atpakaļ Corsair. Nu jūsu mātesplatē ir problēma (maz ticams) vai spieķi nav atbilstības, ko viņi sola darīt pie rūpnīcas, tāpēc Corsair messed this one up.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Žēl, ka tā nav minēts šis manā sākotnējā pastu, bet atmiņa strādā naudas sodu divu kanālu režīmā pirms es modernizētas manu procesoru. Varbūt viņi var būt problēmas ar atmiņas kontrolieri CPU. Manuprāt es domāju, ka, ja tur, kur ar atmiņas kontroliera problēma, es būtu, kurām ir citas stabilitātes problēmas. Bet katru lieta darbojas īpaši labi, lai gan tās tikai darbojas vienkanāla režīmā |
|
| |||
| |||
| musnt būt saderība bud |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm tas ir interesanti. Un jūs sakāt, ka jums ir jāatjaunina, lai jaunāko BIOS?
|
| Bookmarks |