![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Recent am actualizat mea de la un procesor AMD Athlon 3800 + la un Athlon 5200 + x2 şi eu sunt în imposibilitatea de a dual boot cu ajutorul canalelor de modul de configurare, este tot ce-mi lua un gol ecran cu cursorul clipeste, nu emite un bip posta nimic. În momentul de faţă Im folosind singur canal Mod fără nici o problemă. Am 4 sloturi DIMM de pe bord, după cum urmează: - 1 = negru 2 = galben 3 = negru 4 = galben.
Punerea meu memorie atât în galben sau negru = sloturi dual canal Punerea mea de memorie într-un negru şi un slot galben slot = singur canal Am actualizare BIOS-ul meu de la cel mai recent firmware şi a BIOS-ul este setat la auto detectare. Am încercat manualy configurarea de memorie în BIOS-ul, inclusiv şi a timpilor de tensiune, dar încă obiceiul de boot dual în canal .... Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult Sistemul meu este: -- Asus m2n SLI Deluxe x2 512 pirat xms2 5400 Procesor AMD Athlon 5200 + x2 2.7ghz |
|
|
|||
|
|||
|
asiguraţi-vă că acestea sunt de acelaşi tip de memorie ** IE ** SIMM, DIMM sau Rimm
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Trimite-le inapoi la pirat. Fie-ţi placa de bază are o problemă (puţin probabil) sau de un defect nu sunt acoperite, pe care le promite să facă la fabrică, deci pirat incurcat-o pe asta sus.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne pare rău pentru că nu se menţionează acest lucru în mea iniţială de post, dar a lucrat bine în memorie dual canal de modul în faţa mea am actualizat procesor. Poate că acestea pot fi o problemă cu controler de memorie în procesor. În opinia mea, cred că, dacă în cazul în care există o problemă cu controler de memorie, mi-ar fi cu alte probleme de stabilitate. Dar fiecare lucru se execută excepţional de bine, deşi ei doar execută în modul singur canal
|
|
|
|||
|
|||
|
musnt fi compat BUD
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hmmm asta e interesant. Şi vă spun că aţi actualizat cu cel mai recent BIOS-ul?