![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som upgradovať môj procesor od AMD Athlon 3800 + na Athlon 5200 + x2 a som schopný boot pomocou duální kanál režime konfigurácie, všetky som si je prázdna obrazovka s blikajúci kurzor, no post pípne nič. V túto chvíľu Im pomocou jedného kanála režimu bez akýchkoľvek problémov. Mám 4 DIMM sloty na doske takto: - 1 = čierny 2 = žltá = 3 čierna 4 = žltá. Uvádzanie moja pamäť v oboch žlté alebo čierne sloty = duální kanál Uvádzanie moja pamäť čierna slot a slot žltá = jediný kanál Mám zaktualizovaný môj bios na najnovšiu firmware a bios je nastavená na automatickej detekcie. Som sa pokúsil manuálne konfiguráciu pamäte v BIOSu, vrátane načasovania a napätia, ale napriek tomu je zvyknutý na duální boot kanál .... Pomoci by bolo veľmi ocenili Môj systém: -- Asus M2N SLI Deluxe 2x 512 Corsair XMS2 5400 CPU AMD Athlon 5200 + x2 2.7GHz |
|
| |||
| |||
| uistite sa, že ide o rovnaký typ pamäte IE ** ** SIMM, DIMM a RIMM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pošlite im späť na Corsair. Buď vaša základná doska má nejaký problém (nepravdepodobné), alebo tyčinky nie sú kryté, ktoré sľubujú urobiť v továrni, tak Corsair zmatený túto hore.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa za to, kde je to v mojej pôvodné miesto, ale v pamäti pracoval pokutu v duálnom režime kanálu, než som upgradovať môj procesor. Možno, že môže byť problém s pamäťou radiče v cpu. Podľa môjho názoru si myslím, že ak sa tam, kde problém s radič pamäti, by som sa s inými problémami stability. Ale všetko funguje veľmi dobre, aj keď jeho spustenie iba jedného kanála v režime |
|
| |||
| |||
| musnt byť compat Výhonok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm to je zaujímavé. A hovoríte, že ste aktualizovali na najnovší BIOS?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Použitie 2, 2 Gig. Hole RAM v Dual Channel režime | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 22. februára 2009 11:49 |
| DDR2 pamäte beží v Dual Channel Config? | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 15. februára 2009 07:55 |
| Dual Channel RAM majú byť rovnaké na iný kanál? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Procesory, základné dosky & RAM | 31 | 29. December 2008 09:34 |
| Duálny kanál | zaone | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 7. augusta 2007 22:34 |
| Dual Channel RAM pamäte | Kain | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 31. júla 2007 13:07 |
| Thread Tools | |
| |