![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Yakınlarda bir AMD Athlon 3800 dan işlemci yükselttiyseniz + bir Athlon 5200 + X2 ve açılış için çift kanallı modu yapılandırma kullanarak mümkün yaşıyorum, tüm I get yanıp sönen imleç ile boş bir ekran, bir bip sesi duyulur sonrası başka bir şey değildir. Im sorunsuz tek kanal modunu kullanarak anda. Ben ve yönetim kurulu 4 DIMM yuvası var şunlardır: - 1 = siyah 2 = sarı 3 siyah = 4 sarı =. Iki sarı ya da siyah yuvası olarak = çift kanallı bellek benim Putting Siyah yuvasına ve sarı yuvasına = tek kanal benim hafıza Putting Ben en son yazılım ve BIOS benim BIOS güncelleme varsa otomatik algılama olarak ayarlanır. Ben elle timings ve gerilim de dahil olmak üzere, BIOS, bellek yapılandırma, ancak denedi çift kanallı .... hala alışkanlık önyükleme Herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız Benim sistem: -- Asus m2n SLI Deluxe x2 512 korsan xms2 5400 CPU AMD Athlon 5200 + x2 2.7ghz |
|
| |||
| |||
| onlar bellek aynı tip ** IE ** SIMM, DIMM veya Rimm emin olun |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Korsan gemisi onlara geri gönderin. Bu yüzden korsan bu berbat ya anakart, hangi fabrikada yapmak için söz eşleşmedi bir sorun () veya sopalarla olasılığı vardır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Orijinal sonrası bu söz için Maalesef önce benim işlemci yükseltilmiş hafıza, çift kanal modunda iyi çalıştı. Belki işlemci, bellek denetleyicisi ile ilgili bir sorun olabilir. Bence ben varsa nerede hafıza denetleyicisi ile ilgili bir sorun, başka istikrar problemleri olabileceğini düşünüyorum. Ama her şey son derece iyi olmasına rağmen ve sadece tek kanal modunda çalışan çalışıyor |
|
| |||
| |||
| musnt dostum compat olmak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm bu ilginç. Ve o en son BIOS güncelleme var diyor?
|
| Bookmarks |