![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я модернізував свій процесор від AMD Athlon 3800 + до Athlon 5200 + X2 і я не можу завантажитися з використанням подвійної режим конфігурації каналу, все це я отримую порожній екран з миготливим курсором, немає нічого посаду подає звуковий сигнал. На даний момент Im допомогою одноканальному режимі без будь-яких проблем. У мене 4 слота DIMM на платі таким чином: - 1 = 2 = чорний жовтий = 3 = 4 чорно жовті. Вважаючи моєї пам'яті як в жовтий або чорний слотів = двоканальний Вважаючи моїй пам'яті в слоти чорний і жовтий SLOT = Single Channel Я оновив BIOS, моя остання прошивка BIOS і має значення Авто виявлення. Я спробував вручну налаштування пам'яті в BIOS, у тому числі таймінгів і напруги, але все ж таки звичай завантаження в двоканальному .... Будь-яка допомога буде дуже оцінили Моя система: -- ASUS M2N SLI Deluxe X2 512 Corsair XMS2 5400 Процесор AMD Athlon 5200 + X2 2.7GHz |
|
| |||
| |||
| переконайтеся, що вони мають один тип пам'яті Є. ** ** SIMM, DIMM або Rimm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відправити їх назад в Корсар ". Або ваша материнська плата має проблеми (малоймовірно) або палички не відповідає, яку вони обіцяють зробити на заводі, так Corsair безлад це один вгору.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Вибачте за не згадати це в моєму оригінальний пост ", але пам'ять працювала штрафу в двоканальному режимі, перш ніж я модернізував свій процесор. Може бути, вони можуть бути проблеми з контролера пам'яті у процесор. На мою думку, я думаю, що якщо там, де проблема з контролером пам'яті, я б з іншими проблемами стабільності. Але кожна річ працює виключно добре, хоча її тільки працювати в одноканальному режимі |
|
| |||
| |||
| musnt бути Compat бутон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ммм це цікаво. А ви кажете, що ви оновлено до останньої BIOS?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Використання 2, 2 концерти. Палички оперативної пам'яті в двоканальному режимі | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 22 лютого 2009 11:49 |
| Запуск пам'яті DDR2 в двоканальному Config? | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 15 лютого 2009 07:55 |
| Двоканальна оперативної пам'яті має бути те ж саме на інших каналах? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Процесори, материнські плати RAM & | 31 | 29 грудня 2008 09:34 |
| Двоканальний | zaone | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 7 серпня 2007 22:34 |
| Двоканальна пам'ять RAM | Каїн | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 31 липня 2007 13:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |