![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| následující je první post jsem se asi před týdnem. podle ==== řádek je druhý příspěvek co jsem se vrátil na PSU a základní pro obchod a dostal nové. ahoj, se hlava může říct můj problém, ale Řeknu to ještě jednou: i čerstvě stavět nové PC s následující hardware: CPU: Core 2 Quad Q9550 95w základní deska: MSI P7N Diamond v1.0 vid karty: 2x XFX GTX260 černá RAM: Kingston HyperX (KHX8500D2T1K2/4G) každý bar se 2 GB se dvěma bary v celkové PSU: Corsair TX850w HDD: Seagate Baracuda 1.5TB (SATA) case: Antec devět set dva CPU chladič: Thermaltake MaxOrb Optická mechanika: a SATA vypalovačku Problém je následující: máme nainstalované vše, jako by měla, pak po stisknutí tlačítka a počkejte. pak přichází na úvodní obrazovky s možnosti: tisk kartu pro POST nebo stiskněte del pro BIOS. potřebujeme změnu zaváděcího pořadí, takže jsme tiskové del. ale pak se nic nestane. co jsme slyšeli, když jsme se na výše uvedené: jedno krátké pípnutí a krátce po něm, že je měkčí pípnutí-boopbeep. co jsme se snažili v chronologickém pořadí: clearing CMOS (nám se to kdykoliv jsme něco změnilo) odstranění SLI můstky odstranění drátů elektrického vedení pro druhou vid karty vyjmutím druhé vid karty odstraněním jednoho ze dvou RAM to odstranění jak to RAM (máme pípnutí chyba, že neexistuje žádný RAM, 3 z nich dlouho jsem si myslel) odstranění zvukové karty, která přichází s desce Začínám být RAM bar od přítele, který je na seznamu podporovaných pro základní desky, které si nic různé odstraní všechny ostatní napájecí kabely od fanoušků, HDD, optické mechaniky. (to mám zbavit pípnutí-boopbeep) odstranění všech vid karet a umístění starší 8600gt palců Když jsme se na stisknutí tlačítka se rychle odstranit stisknuto po dobu asi 5 sekund, které nás na POST, který řekl: Když jsme měli Kingston HyperX, je řekl: A7510NMS V1.0 011508 Genuine Intel (R), Speed: 333x8.5 = 2831 MHz Frekvence DRAM Pro DDR2 800 (Single Channel) Inicializace USB Controller .. Hotovo. 2.048megabajt OK to říká DDR2 800 RAM, ale je 1066 a deska by měla podporovat 1066. jsme se snažili pomocí del tlačítko s jedním a dvěma USB klávesnice PS / 2 klávesnice jsme se také pokusili výše a pak čekat na 5 minut, aby se zjistilo, zda systém BIOS ukáže, ale to se nestalo. jsme také připojen PSU z mých dalších PC k desce, ale to ještě dával stejný problém. pls pls pls pomozte mi. Díky předem za jakoukoli odpověď. Calamus ========================= Jedná se o nové vybudování že nemá jeden OS. Následující se stalo během benchtest. Když jsem se moc na mém systému, a dostat se k desce úvodní obrazovky. to prostě zůstane tam. Když jsem se moc na mém systému a stiskněte tlačítko smazat, když jsem si na úvodní obrazovky i jít na POST. Po, že tam zůstane, a nedělá nic. Poprvé i zapnutý systém i lisované mazat na úvodní obrazovky a pak šel do POST ale to se říct Genuine Intel (R), Speed: 333x8.5 = 2831 MHz Frekvence DRAM Pro DDR2 800 (Single Channel) Inicializace USB Controller .. Hotovo. Zadání Setup ... 2.048megabajt OK Nepřezkoumal dalšího než to. také ve spodní části obrazovky je také řekl: "stiskněte TAB pro POST a DEL pro Setup". Vzhledem k tomu, že zmrazila v tomto místě jsme se snažili vymazat CMOS jsme napájen vypnutí systému, mám zbavit zbytkový výkon a pak je jasné, CMOS stisknuto tlačítko na zadní straně základní. Když jsme měli udělat, že bychom zapnutí systému znovu stisknuto smazat, když úvodní obrazovky se zdálo, že šla na POST, ale nyní je to pouze řekl: Genuine Intel (R), Speed: 333x8.5 = 2831 MHz Frekvence DRAM Pro DDR2 800 (Single Channel) Inicializace USB Controller .. Hotovo. 2.048megabajt OK To neříká Zadání Setup ... Už i zprávy v dolní části obrazovky s tím, že "stiskněte TAB pro POST nebo DEL vstoupit Setup" je pryč. Je stále stejný i po odpojení a znovu na HDD a optické mechaniky. Co se tady děje? To je přesně to, co se stalo poprvé, kromě té, že neřekl Zadání Setup ... nebo zprávu ve spodní části stránky. Po tomto jsem se vrátil k základní do skladu a našli závady. Po že pošle jinou základní, které teď dělá, jak je popsáno výše. |