manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Ne može dobiti mimo uprskati zaslon matična ploča MSI P7N Diamond 2. dio

Reply

Thread Tools
Old 30 svi 2009, 08:02
Novi član grupe

Default Ne može dobiti mimo uprskati zaslon matična ploča MSI P7N Diamond 2. dio

sljedeće je prvi post sam napravio oko tjedan dana. pod ==== linija postoji drugi post nakon što sam se vratio i PSU mainboard u trgovinu i dobio nove.

zdravo,

naslov svibanj reći moj problem, ali ja ću reći da ponovno:
svježe i izgraditi novu pc hardver sa slijedećim:
CPU: Core 2 Quad Q9550 95w
matična ploča: MSI P7N Diamond v1.0
Vid kartice: 2x XFX GTX260 crna
ram: Kingston HyperX (KHX8500D2T1K2/4G) svaka traka je 2 GB s dvije prečke u ukupnom
PSU: gusar TX850w
HDD: SEAGATE Baracuda 1.5TB (SATA)
slučaj: Antec devet stotina dva
CPU hladnjak: Thermaltake MaxOrb
optički pogon: a SATA plamenik

problem je sljedeće: mi instalira sve kao što je trebala, a zatim smo pritisnite na gumb i čekati. onda uprskati zaslon dogoditi se sa na izbore: pritisnite karticu za POSTAVI ili pritisnite del za BIOS.
nam je potrebno da biste promijenili redoslijed boot pa smo pritisnite del. ali onda ne događa se ništa.

stvari koje čujete kada smo učiniti iznad:
jedan kratki zvučni signal i da je ubrzo nakon softer bip-boopbeep.

što smo u kronološkom redu:
kliring CMOS (ovo smo učinili sve što je promijenjen nešto)
uklanjanja sli mostovi
uklanjanja energetski kabeli za drugi vid kartice
uklanjanjem drugi vid kartice
uklanjanje jednog od dva RAM-a
uklanjanja i RAM-a (koje smo dobili na bip error da nema RAM, 3 one dugo sam mislio)
uklanjanja audio karticu koja dolazi s matične ploče
uzimajući RAM bar mi je prijatelj koji je na popisu podržanih za matičnu ploču koja nije ništa drugačiji
uklanjanjem svih ostalih energetski kabeli s fanovima, hdd, optički pogon. (ovaj je dobio osloboditi od bip-boopbeep)
uklanjanjem svih Vid kartice i stavljanje starijeg 8600gt u.
kad smo se pritisne na gumb pritisnut ćemo vrlo brzo obrisati za oko 5 sekundi, koji je dobio nas POST, koji je rekao

kada smo imali jedan Kingston HyperX instalirana je:

A7510NMS v1.0 011508

Genuine Intel (R), Brzina: 333x8.5 = 2831 MHz

Drahma Frekvencija Za DDR2 800 (Single Channel)
Pokreće USB kontrolere .. Učinjeno.
2048MB redu

Internet kaže DDR2 800 RAM-a, ali je 1066 i trebao bi matična ploča podržava 1066.

Pokušali smo koristeći del tipka s jednim i dva USB tipkovnica PS / 2 tipkovnica
Također smo pokušali gore, a zatim pričekajte 5 minuta kako bi vidjeli ako BIOS će pokazati, ali to nije.
Također je povezan PSU od moje druge PC-u matične ploče, ali još uvijek dao isti problem.

pls pls pls pomoć mene. Hvala unaprijed za bilo koji odgovore.

trska

=========================

Ovo je o izgradnji novih koji nije dobio jedan OS. Sljedeće se dogodilo tijekom benchtest.

Kada sam na moj sistem napajanja i doći do matične ploče uprskati zaslon. samo ostaje tamo.

Kada sam na moj sistem napajanja i pritisnite izbrisati kada sam dobio uprskati zaslon idem post. Nakon toga ona ostaje tamo i ne radi ništa.

Prvi put sam powered na sustav i prešani brisanje na uprskati zaslon, a zatim je otišao u POST, ali to se reći

Unos Setup ...
2048MB redu

Nije se ići dalje od toga. i na dnu ekrana je također rekao da "pritisnite TAB za post i za DEL Setup".

Smrznuti se, budući da u tom trenutku smo pokušali jasan CMOS, mi powered off sistem, dobio osloboditi od zaostalih snaga, a zatim pritisne jasnom CMOS gumb na stražnjem dijelu mainboard.
Kad mi je učinio da mi se pokreće sustav ponovno i prešani obrisati kada uprskati zaslon pojavio, on je otišao to POSTAVI ali sada ga samo je rekao:

2048MB redu

To ne kažem Unos Setup ... više i poruke na dnu ekrana kazivanje "pritisnite TAB za POSTAVI ili DEL da unesete Setup" je otišao.

Još je uvijek isti nakon odspajanje ili reconnecting HDD i optički pogon.

Što se zbiva ovdje? To je upravo ono što se dogodilo prvi put, osim onda nije reći Unos Setup ... poruku ili na dnu stranice. Nakon što sam se vratio na mainboard za pohranu i nađu kvar. Nakon toga oni poslati drugu mainboard koji sada radi kao što je gore opisano.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Vanjski hard disk - kako jedan dio particije FAT32 i jedan dio NFTS? ahsanjee Drives & Izmjenjivi mediji 1 25. svibanj 2009 15:52
Ne može dobiti prošlosti Windows loading screen POMOZITE! nukelemon Općenito Software Chat 7 27. listopad 2008 05:55
Nova matična ploča - nema zaslon output lloydwoodford91 CPU, Matične ploče i RAM 3 8. svibanj 2008 13:30
Blue screen Windows uprskati zaslon Mukk1987 Windows Operating Systems 3 15. travanj 2008 13:22
Uprskati zaslon Jase123 Windows Operating Systems 2 27. listopad 2007 14:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.