kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Nem sikerült az elmúlt alaplap splash screen MSI P7N Diamond 2. rész

Reply

Téma eszközök
Old Május 30 2009, 08:02
Új tag Csoport

Default Nem sikerült az elmúlt alaplap splash screen MSI P7N Diamond 2. rész

A következő az első post Csináltam egy héttel ezelőtt. ==== vonal alatt van a második hozzászólás után visszatértem a tápegység és az alaplapot a boltba, és vannak újak.

Helló,

a cím mondja meg az én problémám, de én azt mondom újra:
i frissen egy új PC-re a következő hardverrel:
Processzor: Core 2 Quad Q9550 95w
alaplap: MSI P7N Diamond v1.0
vid kártya: 2x XFX GTX260 fekete
RAM: Kingston HyperX (KHX8500D2T1K2/4G) minden egyes sáv 2 GB két rúd összesen
PSU: Corsair TX850w
HDD: Seagate Baracuda 1.5TB (SATA)
ügy: két Antec Nine Hundred
cpu cooler: Thermaltake MaxOrb
optikai meghajtó: a SATA-író

A probléma a következő: mi mindent telepíteni szeretné azt, majd nyomjuk meg a gombot, és várjon. akkor a splash screen jön be a választásokat: nyomd lapon postán, vagy nyomjuk meg a BIOS-del.
Meg kell változtatni a boot sorrendben, így nyomjuk del. de aztán semmi sem történik.

dolgokat hallani, amikor nem a fenti
Egy rövid sípszó, majd röviddel azután, hogy a lágyabb bip-boopbeep.

dolgokat igyekeztünk időrendi sorrendben:
clearing CMOS (mi ezt mindig is változott valamit)
eltávolítása SLI híd
eltávolítja a hálózati kábelt a második vid kártya
eltávolítására a második vid kártya
eltávolítja az egyik RAM van
eltávolítása mindkét RAM van (mi van a sípszó hiba, hogy nincs RAM, 3 hosszú is gondoltam)
kivenné az audio kártya, ami az alaplap
Ismerkedés a RAM bár egy barátomnak, hogy a támogatott listán az alaplap, ami végül semmi más
eltávolítja az összes többi tápkábel a rajongók, HDD, optikai meghajtó. (ez a megszabadultak a bip-boopbeep)
eltávolítja az összes vid kártyák és forgalomba régebbi 8600gt hüvelyk
amikor megnyomta a gombot, a mi gyorsan nyomni törölni kb 5 másodperc, amely minket a POST, amely így szólt

Amikor egy Kingston HyperX telepítette azt mondta:

A7510NMS V1.0 011508

Genuine Intel (R), Sebesség: 333x8.5 = 2831 MHz

A DRAM Frequency DDR2 800 (Single Channel)
Initializing USB Controllers .. Kész.
2048MB OK

azt mondja, DDR2 800 RAM van, de az 1066 és az alaplap támogatja a 1066.

igyekeztünk a del gomb, egy USB billentyűzet és két PS / 2 billentyűzet
Azt is próbáltam a fenti, majd várjon 5 percig, hogy a BIOS megjeleníti, de nem.
is csatlakozik a PSU-om más PC az alaplap, de még mindig adott a probléma ugyanaz.

pls pls pls help me. köszönöm előre is a választ.

calamus

=========================

Ez egy új építésű, hogy nem kapott egy OS. A következő történt egy benchtest.

Amikor az én erejét, és hogy az alaplap splash képernyőn. Csak maradjon ott.

Amikor az én-rendszer teljesítménye, és nyomjuk meg törölni, ha kap a splash screen, I go to post. Után, hogy ott marad, és nem csinál semmit.

Az első alkalommal, amikor az elektromos rendszer préselt törölni a splash screen, majd elment POST, de nem mondom

Entering Setup ...
2048MB OK

De nem megy tovább annál. is, az alján a képernyő azt is mondta: "nyomja meg a TAB utáni és DEL a Setup".

Mivel megdermedt abban igyekeztünk tiszta a CMOS, akkor hajtott ki a rendszer, megszabadultak a maradék erejét, és akkor derült CMOS nyomni a gombot a készülék hátoldalán az alaplapot.
Ha volna, hogy mi hajtott fel a rendszer újra és préselt törölni, ha a splash képernyő tűnt, hogy elment a POST de most csak annyit mondott:

2048MB OK

Nem mondom Entering Setup ... többé, és az üzenet alján a képernyő, mondván, hogy "nyomja meg a TAB utáni vagy DEL be Setup" is elmentek.

Még mindig ugyanazt a disconnecting után, vagy újra a HDD és az optikai meghajtó.

Mi folyik itt? Pontosan ez az, ami történt az első alkalom, kivéve, akkor nem mondtam, hogy belépve beállítása ... vagy az üzenet alján az oldalt. Miután visszatért, hogy az alaplapot a boltba, és talált egy hibát. Ezután küld egy másik alaplapot, amely most nem a fent leírt módon.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.