פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

האם לא מצליח לעבור את המסך ללוח האם לנתז MSI P7N Diamond חלק 2

Reply

שרשרת כלים
Old 30 במאי 2009, 08:02
קבוצת חברות חדשות

Default האם לא מצליח לעבור את המסך ללוח האם לנתז MSI P7N Diamond חלק 2

להלן ההודעה הראשונה, אני עשיתי לפני שבוע בערך. תחת ==== יש את הקו השני אחרי חזרתי לכתוב את PSU ו mainboard כדי לחנות וקיבלתי חדשים.

שלום,

הכותרת עשויה לספר הבעיה שלי אבל אני אומר לך את זה שוב:
אני לא מכבר בניית מחשב חדש עם החומרה הבאות:
CPU: Core 2 Quad Q9550 95w
לוח האם: MSI P7N Diamond v1.0
vid כרטיס: 2x XFX GTX260 שחור
רם: קינגסטון HyperX (KHX8500D2T1K2/4G) כל בר הוא 2 GB עם שתי שורות בסך הכל
PSU: Corsair TX850w
HDD: Seagate Baracuda 1.5TB (SATA)
המקרה: ANTEC תשע מאה שני
CPU Cooler: Thermaltake MaxOrb
כונן אופטי: SATA של מבער

הבעיה הבאה: אנחנו כמו כל דבר מותקן עליו, ואז לחץ על הכפתור ולהמתין. אז להשפריץ על המסך מגיע עם אפשרויות: לחצו על הלשונית דל לפרסם או לחצו על ה-BIOS.
אנחנו צריכים לשנות את סדר האתחול כך אנו הקש DEL. אבל אז שום דבר לא קורה.

דברים שאנו שומעים כאשר אנו עושים את הנ"ל:
אחד קצר, זמן קצר אחרי הביפ וכן כי רכה הביפ-boopbeep.

ניסינו דברים בסדר כרונולוגי:
ניקוי של CMOS (עשינו את זה בכל פעם שאנחנו משהו שונה)
הסרת SLI גשרים
להסיר את כבלי הכוח של הכרטיס השני vid
הסרת הכרטיס השני vid
הסרת אחד של זיכרון RAM של שני
הסרת הן של זיכרון RAM (יש לנו את הביפ שגיאה שאין זיכרון RAM, 3 ארוכות אלה חשבתי)
הסרת כרטיס שמע שמגיע עם לוח האם
מקבל RAM בר מ חבר כי הוא נתמך על רשימה של לוח האם, אשר לא עשה דבר אחר
הסרת את כל שאר הכוח כבלים של אוהדים, HDD, כונן אופטי. (זה חייב להיפטר של הביפ-boopbeep)
הסרת כל הקלפים vid ומיקום ישנה יותר 8600gt למערכת
כאשר אנו ממועך את אנו במהירות על לחצן לגיהוץ למחוק בערך 5 שניות שבו יש לנו לפרסם, אשר אמר

כאשר היה לנו אחד קינגסטון HyperX מותקן אמר את זה:

A7510NMS V1.0 011508

Genuine Intel (R), מהירות: 333x8.5 = 2831 MHz

לגימה תדירות עבור DDR2 800 (ערוץ יחיד)
מאתחל בקרי ה-USB .. סיום.
אישור 2048MB

זה אומר DDR2 RAM בנפח של 800 אבל הוא 1066 וכן את לוח האם צריך לתמוך 1066.

ניסינו באמצעות לחצן דל אחד עם מקלדת USB ושני PS / 2 מקלדות
כמו כן, ניסה את למעלה ואז לחכות 5 דקות כדי לראות אם היה להציג את ה-BIOS, אבל זה לא.
אנחנו מחוברים גם את האחרים שלי PSU מ-PC את לוח האם אבל זה עדיין נתן את אותה בעיה.

pls pls pls לעזור לי. תודה מראש על כל התשובות.

calamus

=========================

זה על חדשה, כי יש לבנות מערכת הפעלה שלא עלו. להלן קרה במהלך benchtest.

כשאני עוצמת את המערכת ולקבל את לוח האם כדי להבליט המסך. זה פשוט יישאר שם.

כשאני עוצמת את המערכת ולחצו למחוק כאשר אני מקבל את התזה המסך אני הולך לכתוב. אחרי שהוא נשאר שם ואת לא עושה כלום.

בפעם הראשונה שאני מופעל על מערכת אני לחוץ למחוק בבית לנתז המסך ואז זה יצא לפרסום, אבל עשה את זה אומר

הזנת ההתקנה ...
אישור 2048MB

זה לא הולך יותר מזה. כמו כן, בחלק התחתון של המסך, הוא גם אמר: "הקש על TAB post and DEL עבור ההתקנה".

מאז אותו froze בשלב זה ניסינו לנקות את CMOS, אנו Powered מחוץ למערכת, יש להיפטר של שרידי כוח ולאחר מכן לחץ על לחצן CMOS ברור על הגב של mainboard.
כאשר היה לנו לעשות את זה אנחנו Powered את המערכת שוב לחוץ למחוק את התזה כאשר המסך הופיעה, זה יצא לפרסום אבל עכשיו זה רק אומר:

אישור 2048MB

זה לא אומר הזנת ההתקנה ... יותר וכן גם את ההודעה בתחתית המסך אומר "הקש על TAB לפרסם או DEL כדי להיכנס להתקנה" הוא הלך.

זה עדיין אותו לאחר התנתקות או מתחבר מחדש את HDD ואת הכונן האופטי.

מה קורה כאן? זה בדיוק מה שקרה בפעם הראשונה אלא לאחר מכן, אבל זה לא אומר הזנת ההתקנה ... או את ההודעה בתחתית העמוד. אחר כך חזרתי על mainboard כדי לחנות והם מצאו פגם. אחר כך הם שולחים אחר mainboard אשר עושה עכשיו כמתואר לעיל.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כונן קשיח חיצוני - כיצד לחלק אחד חלק FAT32 & NFTS חלק אחד? ahsanjee כוננים & נשלפת 1 ה -25 במאי 2009 15:52
האם לא מצליח לעבור מסך הטעינה של Windows עזרה! nukelemon כללי תוכנות צ 'אט 7 -27 אוקטובר 2008 05:55
חדשות לוח האם - לא מסך פלט lloydwoodford91 CPUs, Motherboards & RAM 3 8 במאי 2008 13:30
מסך כחול מסך של Windows סנסציה Mukk1987 מערכות ההפעלה Windows 3 ה -15 לאפריל 2008 13:22
Splash מסך Jase123 מערכות ההפעלה Windows 2 -27 אוקטובר 2007 14:45
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.